Тези зодиакални знаци са много социални, общителни, сладкодумни. Знаят как

...
Тези зодиакални знаци са много социални, общителни, сладкодумни. Знаят как
Коментари Харесай

Вижте кои са 3-те зодии, които не млъкват


Тези зодиакални знаци са доста обществени, общителни, сладкодумни. Знаят по какъв начин да ви омаят с приказки, само че от време на време могат и да ви натоварят.

Ето кои са те:

Близнаци Те освен обичат да приказват, само че и в действителност са отлични комуникатори. Лесно се сприятеляват, само че неприятното е, че постоянно стартират спорове в обществените мрежи и непрекъснато разясняват нещо там. Просто не могат да се стърпят, отвръщат на всеки нов коментар и разногласието може да е безконечен. Имат потребност да изразят какво мислят, даже когато наскърбяват другите. Това може да им сътвори проблеми в учебно заведение или работата.

Везни Обожават да споделят и популяризират нова информация. Лошото при Везните е, че постоянно споделят неща, които са дали обещание, че няма да споделят. Издават секрети, прекомерно персонални неща на огромни групи хора,пише през днешния ден.бг. Понякога го вършат несъзнателно, различен път клюкарстват, тъй като това им е занимателно и обичат да забавляват другите. Така могат да наранят близки хора и другари, мъчно си държат езика зад зъбите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР