Тези зодиакални двойки са напълно несъответстващи. Отношенията им към живота

...
Тези зодиакални двойки са напълно несъответстващи. Отношенията им към живота
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии си вкарват взаимно лошо настроение. Те рядко имат поводи да се усмихват

Тези зодиакални двойки са изцяло несъответстващи. Отношенията им към живота са толкоз разнообразни, че непрекъснато се натъжават един различен.

Влюбените от тези зодии се разграничават по характер и метод към действителността. Често се усещат раздразнени от държанието си. Докато единият избира да се концентрира върху светлата страна на живота, другият се концентрира върху това, което води до безпокойствие.

Двойките от тези зодии рядко имат мотив за усмивка

Тези зодиакални двойки си скапват настроението взаимно:

Лъв и Рак

Лъвът е цялостната диаметралност на Рака, когато става дума за метод към живота. Той желае да завладее света и желае да сбъдне фантазиите си и в никакъв случай не губи смелостта си. Ракът избира да не губи възприятието си за сигурност. Той рядко поема опасности, тъй като е черноглед по природа. И двамата си лазят по нервите.

Скорпион и Близнаци

Скорпионът има податливост към потиснатост. Той постоянно върти черни видения за бъдещето и си фантазира, че един ден те ще се осъществен. Живее във безконечен боязън за себе си и околните си. Междувременно Близнаците са оптимист. Те не обичат да се тревожат доста, по тази причина се изморяват в компанията на половинката си.

Овен и Телец

Телецът не обича да бърза, а Овенът може да загуби самообладание за секунди. И двамата имат изцяло друго отношение към планирането на живота. Поведението на колегата тревожи Телеца – кара го да стартира да се опасява за себе си и околните си. С това той се затваря в себе си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР