Тези цигански булгаре умират от агресия и злоба. И Господ

...
Тези цигански булгаре умират от агресия и злоба. И Господ
Коментари Харесай

Тризначката Надежда от Лондон: Цигански булгаре, и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне!

Тези цигански булгаре умират от експанзия и завист. И Господ да върви по земята, няма да ви помогне. С този коментар изригна от Лондон една от тризначките - Надежда. Думите русокоската написва в персоналния си профил във фейсбук. Поводът за острия коментар е молбата на мадамата за работа в Лондон, която разгласява в профила си, и последвалата полемика.

В диалога с други наши сънародници, множеството от които живеещи на Острова, Надежда получава предложение за работа като чистачка против близо 10 паунда на час и още 4 за превоз всеки ден. Изисква се оправяне на кревати с чисто спално долни дрехи и хавлии, както слагане на шампоан, душ гел и сапун във всяка стая. Предложението идва от Славка Илчева, която й препраща обявата за работа.

" Аз разчистване не диря! Всички чистачки в Англия са професионални свир*аджиийки, да не пропусна и сервитьорките (това е системата на България). Предлагаш нещо, което аз съм съдила десетки компании и още веднъж искаш да се изгавря със себе си, няма по какъв начин.... ще крънкам на улицата, до момента в който не отстрани тези документи от гнусната страна, която смуче от нас като паразит ", написа Надежда Станчева, като " България Днес " оставя в съвсем неизменен жанр изрече й. (Скрийншот от квалификациите на русокоската вижте в галерията).

В полемиката се намесва Йордан Куртев, който споделя на тризначката: " Работа ти намират ма, парцал ". Това още повече вбесява Надежда и тъкмо тогава тя дава отговор: " Сега всички ще се убедят кой кого наскърбява и кой умира от експанзия и завист ( тези цигански булгаре ) и Господ да върви по земята, няма да ви помогне.... ".

Следва нова порция взаимни упреци, като най-после Надежда декларира: " Правя финален опит да видя какъв брой експанзия има към нас, с цел да си махна документите, че съм българка ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР