Тези три жени са толкова смели, че се занимават с

Тези три жени са толкова смели, че се занимават с ...

Зловещо! Три жени чистят къщи след кървави убийства и внезапна смърт, търсят трупове сред боклуци.

Тези три жени са толкова смели, че се занимават с най-мръсните и брутални работи в Шотландия. 52-годишнатата Джули Макхоу и нейната 19-годишна дъщера Дебин, както и 58-годишната Марта Брейди почистват най-екстремните места, включително такива след кървави престъпления, пише Mirror. От премахването на всички следи от зловещо убийство до намиране на мъртви домашни любимци сред купчини боклуци в дневната, тези жени са експерти и са видели всичко. Трите жени заявяват, че дори е трябвало да изхвърлят наркотици, уловени с игли. 
 


Триото прави това, защото има страст да превръща овтратителните места в приветливи и да помогне на хората да си върнат нормалния ритъм на живот.

Тези дами обаче трябва да бъдат и психически устойчиви, за да могат да се справят с емоционалната страна на тази дейност. Джули неотдавна почистила мястото, където човек умрял след намушкване, а други били ранени. Тя бе помолена да оправи и дома на млад мъж, който се е самоубил.
 


"Наеха ме да почистя дома на жена, която бе умряла в дома си навръх Коледа. Това бе адски тъжно, защото все още имаше неотворени подаръци, които стояха наоколо. Полицията само ви разказва за тези случаи, но, когато си вършите работата, имате представа кой наистина е човекът. Можете да се окажете в някои наистина тъжни ситуации, но животът продължава", разказва тя.
 


Професионализмът е от ключово значение за екипа им. Те дори се залавят на работа в средата на нощта, за да избегнат любопитните погледи на съседите-клюкари.

Превод и редакция: БЛИЦ
 


 

 

Източник: blitz.bg