Тези скандалчета са много малки и семпли в сравнение с

...
Тези скандалчета са много малки и семпли в сравнение с
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Управляващите не просто се мотаят, а хвърлят димки

" Тези скандалчета са доста дребни и семпли спрямо тези в страни сходни на нашата ", това съобщи медийният специалист Радослав Бимбалов пред " ЕвроДикоФ " поради офанзивите против министър-председателя Кирил Петков и появилите се фотоси, на които е показано, че той има регистрация в платформа за срещи на хора с друга полова ориентировка.

" Тези неща се пробваха да тръгнат около жена му. И откакто това, че той е канадец не съумя не оказа помощ на тази върхушка, която опита да събори Кирил, даже в противен случай - това го изстреля ", добави Бимбалов.

" Нищо чудно това да е скандал, инсцениран от ПР-ите му, с цел да махнат фокуса от по притеснителните неща ", сподели още специалистът.

" Заляха ги с толкоз мръсотия, че и аз в случай че бях на тяхно място щях да спра да отвръщам. Затова съгласно мен държанието им е разбираемо ", безапелационен беше той.

" Отдавна не сме имали министър-председател, който да е бил толкоз комфортен за такива офанзива. Предишния самичък си създаваше такива ", сподели Бимбалов.

" Не просто се мотаят, а хвърлят димки ", това сподели специалистът и показа още, че съгласно него още веднъж стартира да назрява неодобрение, само че го дефинира като " рационално ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР