Тези съвети в БСП ще наблюдават работата на министерствата и

...
Тези съвети в БСП ще наблюдават работата на министерствата и
Коментари Харесай

Иван Иванов: Напусналите БСП извършиха политическо самоубийство

Тези препоръки в Българска социалистическа партия ще следят работата на министерствата и ще проучват проблемите, те ще градят политики, ще вършат разбори и ще оферират законодателни начинания, изясни Иван Иванов - един от членовете на новия изпълнителен съвет, в предаването " Тази заран " по bTV.

 Нинова с петима заместници и държавно управление в сянка Виж още

Новоизбраният Национален съвет на Българска социалистическа партия на своето първо съвещание по предложение на Корнелия Нинова одобри да има 17 съвета за подкрепяне работата на пaртията през идващите четири години.

По думите му Българска социалистическа партия е една от на-демократичните партии в България. 1000 души гласоподаваха скрито и избраха този състав на Националния съвет, сподели още Иван Иванов.

Българска социалистическа партия сподели, че е единна партия, че има тенденция, в която да се движи - първо да сплоти своите редици и второ да покаже на българските жители, че може да бъде единствената опция, счита още Иван Иванов.

Според него шестимата, напуснали парламентарната група, са направили политическо ликвидиране.

По думите на Иван Иванов Българска социалистическа партия е поела курса към продобиване на изборите.

Парламентарната група има процедура да дава доклад на всеки две седмици, обикновено е и евродепутатите да вземат участие в съвещанията на Националния съвет, с цел да се градят политики, разяснява той във връзка концепцията представителите в Европарламента да демонстрират какво са свършили.

Това би трябвало да бъде регулярно, с цел да могат и гласоподавателите да имат връзка със своите представители в Екологичен потенциал, а и партията да има директна връзка с тяхната активност.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР