Тези съвети са насочени към всички мъже, които обичат своите

...
Тези съвети са насочени към всички мъже, които обичат своите
Коментари Харесай

Светът е по-хубав когато сте заедно: Как един мъж да задържи една жена

Тези препоръки са ориентирани към всички мъже, които обичат своите половинки и желаят да останат дружно още дълги години напред. Спазвайте ги и ще се уверите, че светът е по-хубав, когато сте дружно. И по този начин, дано забележим какво е належащо с цел да задържи един мъж дамата до себе си.

Ухажвайте я с нестихваща пристрастеност

Много постоянно съпрузите позволяват голямата неточност да гледат на своята половинка като даденост. Страстта от началото на връзката е позабравена и това рефлектира върху връзките освен в леглото, само че и в всекидневието. Припомнете си всички чувства още веднъж, поучават психолозите. Премахнете пласта рутина, с която годините взаимно общуване са затрупали връзките ви и се отдайте още веднъж на мощните пристрастености. Това е заразно, тъй че, в случай че вие се държите по този начин, няма по какъв начин да не получите съответен отговор от своята обичана.

Защитавайте и нейното, и вашето сърце

Трябва да сте бранител освен на нейното сърце, само че и на своето лично. Защитете го от други дами, които демонстрират нездравословно внимание. Обичайте себе си и не си губете времето за дреболии. Никой не би трябвало да желае сърцето ви, с изключение на вашата жена.

Влюбвайте се в жена си още веднъж и още веднъж

Всички ние непрекъснато се променяме. Вие също и към този момент не сте същият човек, който се е оженил преди известно време за обичаната си. След пет години брак несъмнено към този момент няма да сте това, което сте. Промяната е непрекъсната, тъй че би трябвало умишлено да избирате да живеете един с различен всеки ден. Борете се, заслужете любовта й – тъкмо както сте го правили при започване на връзката.

Откривайте непрекъснато най-хубавото във вашата жена

Насочете вниманието си върху това, което обичате в нея, а не върху това, което не можете да понасяте. Само тогава любовта ви ще продължи да се ускорява. Фокусирайте се върху тези моменти от съжителството си си, когато сте се чувствали безгранично обичани и щастливи.

Не се опитвайте да я измененията

Просто я обичайте. Не се опитвайте да съобразите параметрите на нейната персона със себе си. И тогава самата тя ще се промени по подобен метод, който ще ви накара да я обичате още повече.

Поемете цялостна отговорност за страстите си

Трябва да се научите да отговаряте за своите усеща. Вашето персонално благополучие не е грижа на жена ви. Тя няма по какъв начин да ви направи щастливи, в случай че вие самите не го желаете.

Нека вашата жена просто да живее

Когато жена ви е в неприятно въодушевление, не се втурвайте да оправяте нещата незабавно.
Жените са по този начин устроени, че възприемат света прекомерно прочувствено. Не можете да извършите нищо по въпроса. Но я уведомете, че постоянно би могла да се опре на вас. Така ще затвърди мнението си, че сте мощен и волеви мъж и може да ви има вяра. Дайте й увереността да сте до нея, без значение пред какви компликации е изправена.

Бъдете радостни

Не приемайте себе си прекомерно съществено. Смейте се по-често. И я разсмейте. Смехът улеснява живота.

Прониквайте в душата й всеки ден

Разберете какво в действителност я кара да се усеща обичана и предпазена. Ако би трябвало, изгответе си скришен лист с 10 неща, които вършат благополучен живота й. Направете го ваш приоритет. Постарайте се да я накарате да се усеща кралица всеки ден.

Присъствайте в живота й

Внимавайте с нейния живот. Ако тя ви споделя нещо, слушайте. Правете всичко допустимо, с цел да поддържате връзка с нея вечер, с празна от служебните проблеми глава. Дръжте се с нея по този начин, като че ли тя е най-важният клиент в работата.

Интимността е приоритет

Не се отнасяйте към интимността просто като към метод за облекчение на напрежението. Интимността е опция за навлизане в най-дълбокото равнище на душата. Позволете си да се разтопите в деликатност. Кажете й, че може да ви се довери на 100% – както в леглото, по този начин и в живота.

Дайте й пространство

Дайте й свободно време. Позволете й да излиза с приятелите си и да има занимания. Дайте й опция да енергизира душата си. Оставайте по-често с децата и й късмет да си почине и да се отпусне. Тя се нуждае от отмора тъкмо колкото и вие.

Покажете, че сте уязвими

Споделяйте с нея своите страхове и усеща. Признайте грешките си.

Бъдете откровени и почтени

Ако желаете да се възцари доверие посред ви, би трябвало да бъдете подготвени да споделяте всичко с нея – доверете й секрети, които в никакъв случай не сте споделяли с различен. Изисква се храброст. Но е значимо, тъй като едвам откакто изцяло отворите сърцето си, сред вас ще стартира да се възцарява същинската обич. Носете „ маската “ толкоз дълго, колкото желаете, само че я сваляйте, когато се приберете у дома.

Не спирайте да растете дружно

Атрофията е натурален развой за мускулите, които не се употребяват. Абсолютно същото се случва и с връзките. Ако спрете да работите по тях, те неизбежно ще атрофират и ще бъдат изцяло унищожени. Намерете общи цели и фантазии. Правете общи проекти. И работете дружно за тяхното осъществяване.

Управлявайте дружно парите

Парите са запас, който е належащо да управлявате като екип. Те няма да ви оказват помощ, в случай че се страхувате да ги употребявате. Научете се да се доверявате на колегата си.

Научете се да простите и да забравяте

Съсредоточете се върху бъдещето и не разрешавайте на предишното да ви държи като заложници. Спомнете си грешките, които сте позволили, само че единствено с практическа цел. Не се фокусирайте върху тях. Миналите неточности могат да бъдат тежка котва за вашия брак. От друга страна, прошката е освобождаваща. Просто отрежете котвата и отплавайте, без да поглеждате обратно.

Винаги избирайте обич

Този съвет може и да е единственият, задоволително е мощен. Използвайте го като базов принцип в живота си, с помощта на който можете да измененията всичко. Нищо не може да заплаши вашето благополучие. Любовта постоянно ще издържи. И ще изтърпи всичко.
Бракът не е „ и те живееха щастливо до края на живота си “. Той е работа. Това е подготвеност да инвестирате непрекъснато във връзката си. Това е единственият метод те да устоят на тестването на времето. Работете върху връзката и щастието ще пристигна.

Само внимавайте да не закъснеете с ученето на тези уроци и към този момент да е прекомерно късно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР