Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за

...
Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – вторник – 26.05.20

Тези сънища носят послания, които да ви покажат целите, за които си коства да изразходвате сила и запаси. Нещата, които в действителност можете да постигнете.

Впрочем, даже в случай че човешките ви сили и ресурсите не са задоволителни, то сънят ви ще помогне да разберете по какъв начин да се компенсира този недостиг.

Това е вашата позиция на пътя на живота (за положително или зло). Може да се каже, че този сън ще отразява действителността без деформиране.

Може да се появи неприятен сън. Но даже и в този случай, не се отчайвайте. В доста редки случаи той предсказва бъдещи пагубни събития. Най-вероятно ви предизвестява за компликации или избрани рискове. Затова е задоволително просто да не губите зоркост в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите родственици (по-специално, родители). Това демонстрира съществуване на проблем, който ви свързва един с различен.

Сънища при Луна в Рак

В дните, когато Луната е в символ Рак, може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки.

В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна. По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Те могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни.

Ако сте имали последните, не се плашете, ами деликатно анализирайте какво е тяхното обръщение. Може да демонстрират къде грешите, че може би сте станали прекомерно прочувствени и това няма да докара до нищо положително. Гледайте на тях като на градивна рецензия. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР