Тези рулца са толкоз вкусни, че със сигурност ще ви

...
Тези рулца са толкоз вкусни, че със сигурност ще ви
Коментари Харесай

Лятна рецепта - чудо! Тези рулца ще ви вземат акъла

Тези рулца са толкова вкусни, че сигурно ще ви вземат акъла. Убедени сме, че ще си запишете рецептата за тях на челна позиция в бележника. Със сигурност усетът им ще стане обичан на всички от фамилията ви. А в случай че ги предложите на посетители, мъчно ще ги накарате да си тръгнат.

За приготвянето на необикновено вкусните тиквени рулца се нуждаете от следните артикули:
половин тиквичка (средна)
1 яйце
майонеза
чушка

Тиквичката се настъргва на едро ренде. Към настърганата тиквичка прибавете гриса и брашното, а по-късно и яйцето. Разбъркайте сместа доста добре. Изпържете в тигана три палачинки.

За да ви е елементарно да ги завиете на руло, не оставяйте втората страна до цялостна подготвеност. Върху готовите към този момент палачинки наредете лука, чушките и гъбите. Поръсете със сол и черен пипер на усет. Завийте готовите рулца и ги поставете в тава, която сте покрили авансово с хартия за печене. Разбъркайте настъргания кашкавал и майонезата и сложете от сместа върху всяко едно от рулцата.

Сложете във фурната и печете вкусното ядене за към 10-15 минути на 180 градуса. Целта е да се разтопи кашкавалът или пък да хване златист тен (според усета ви).

След като извадите готовото ядене от фурната, поръсете го със зелените подправки. Убедени сме, че тази рецепта ще се трансформира в една от обичаните ви.

Макар на пръв взор да наподобява много трудоемка, тя се подготвя бързо и елементарно. Освен това деликатният й усет сигурно ще надмине всичките ви упования. Задължително пробвайте тези невероятни рулца с тиквички. Ние сме сигурни, че ще се влюбите в неповторимия им усет!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР