Тези представители просто не знаят какво е времето без да

...
Тези представители просто не знаят какво е времето без да
Коментари Харесай

4-те зодии, на които винаги им разбиват сърцето

Тези представители просто не знаят какво е времето без да страдат от любовните си страдания. Има неща, които предизвикат тези ваши положения. Най-лошото е, че самите вие си го причинявате, а даже не осъзнавате по какъв начин.

Телец
В началото постоянно се държите настрани и не позволявате на половинката си да разбере възприятията и желанията ви. За индивидът до вас е повече от мъчно да разбере хладното ви поведение, какво мислите и дали си заслужава да продължава да поставя старания за тази връзка. Изведнъж отпускате края и ставате супер вманиачени по половинката си. Успявате да я отблъснете с това безусловно залепване за нея. Трябва да намерите салдото. Открийте го и нещата ще се наредят лека-полека.
2-те зодии, които си потеглят... когато стане мъчно
Рак
Имате потребност непрекъснато да ви се потвърждава повода за връзката ви. Страдате от дълбока неустановеност, която ви прави подозрителни към всяко едно придвижване на половинката ви. Започвате да я изследвате и се вживявате в ролята на детектив. Това следене и постоянно доказване уморява. Щом един път някой ви е потвърдил, че в действителност ви желае до себе си, значи няма потребност да се съмнявате в това.
ДРУГИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР