Тези порои също могат да доведат до прекъсване на пътуванията

...
Тези порои също могат да доведат до прекъсване на пътуванията
Коментари Харесай

Бедствието Аксел Набира Скорост Към България! Вижте Какъв Кошмар Ще Ни Връхлети До Дни!

Тези порои също могат да доведат до спиране на пътуванията във Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг Мюнхен през днешния ден.

" Някои пътища могат да бъдат затворени, заради наводнения, " сподели метеорологът на уеб страницата Тайлър Ройс. " - Когато видиш наводнен път, постоянно обръщай, без да се опитваш да го преминеш " - предизвестява той.

Валежите последователно ще отслабват от вторник вечерта до сряда, само че все пак местни наводнения към момента ще са вероятни.

Общото количество превалявания приблизително ще бъде от 25-75 мм (литра на квадратен метър) до 200 мм по северните скатове на Алпите в Източна Швейцария, Южна Германия и Западна Австрия до сряда.

На изток, ежедневните гръмотевични стихии ще съставляват опасност от Полша и балтийските страни на север до Балканския полуостров на юг.

Въпреки че не на всички места ще има гръмотевични стихии всеки ден, съвсем на всички места в упоменатите райони ще има краткотрайни валежи до на следващия ден вечер. На места гръмотевичните стихии ще бъдат интензивни, съпроводени от мощна гръмотевична активност и краткотрайно увеличаване напразно.

" Най-голямата опасност за рисково време ще има от източна Румъния до централна Украйна и югозападна Беларус през днешния ден ", сподели Ройс.

" Тогава ще има риск от гръмотевични стихии, които могат да провокират местни градушки в Полша в сряда ", добави Ройс.

Гръмотевични стихии ще има в четвъртък от източна Полша и балтийските страни до Румъния и България, съгласно уеб страницата.

В същото време сухото време ще се върне в Германия, което ще подкрепи напъните за възобновяване от наводненията. Валежите могат да се върнат в огромна част от Германия в петък, само че не се чакат нови съществени наводнения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР