Тези оставки не биха решили въпроса. Проблемите са много по-тежки.

...
Тези оставки не биха решили въпроса. Проблемите са много по-тежки.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Няма да преговаряме с онези, които стоят в сараите и в Банкя

Тези оставки не биха решили въпроса. Проблемите са доста по-тежки. Министерство на вътрешните работи има тежки структурни и организационни проблеми. Мигрантската вълна е резултат от сложни проблеми, това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов пред NOVA.

По думите му преградното оборудване на гръцката граница е извънредно мъчно за прекосяване спрямо оградата на българската.

" Основният проблем за мигрантския напън е вследствие на тези корупционни схеми, през които беше построено това пробито оборудване ", безапелационен беше той.

Според него командировани чиновници на Министерство на вътрешните работи не могат да се оправят с защитата на българо-турската траница.

Няма да преговаряме с тези, които стоят в сараите и в Банкя, съобщи съпредседателят на " Демократична България " във връзка с реализирането на мандатите за държавно управление.

Промени в Конституцията, свързани с отстраняването на основния прокурор Иван Гешев,

" ГЕРБ и Движение за права и свободи са майстори на пазаруването на гласове, на тези схеми, през които това нещо работи и на процедура ще си купят локалните избори ", безапелационен бе Атанас Атанасов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР