Тези новородени близнаци се наслаждават на първата си баня заедно

...
Тези новородени близнаци се наслаждават на първата си баня заедно
Коментари Харесай

Новородени близнаци се вкопчват едно в друго по време на първата им баня

Тези новородени близнаци се любуват на първата си баня дружно в меката прегръдка на опитна акушерка. Радват се на всяка секунд и се прегръщат, както може би са правили и в утробата. Този видеоклип е просто магически.

Медицинската сестра Соня Рошел от Париж е създала собствен неповторим метод за къпане на новородени. След дълги години на наблюдаване и размисъл тя стига до извода, че това спа прекарване е нещо, което дребните новородени в действителност ценят.

Тя промотира компактна вана и комплект за душ, основан от нея за бебета, които карат бебетата да се усещат като че ли още са в утробата.

Бебетата наподобява, че спят надълбоко, а здравната сестра се вижда по какъв начин деликатно гали и поддържа нежните им тела. Носовете и устата им се държат над водата в една точка, тъй че да могат да дишат елементарно, до момента в който водата нежно се стича върху челата и очичките им.

Самата госпожа Рошел е баба на шест деца и в изявление споделя, че е измислила новата техника за къпане, откакто се е насладила на чувството водата да се стича по лицето й, до момента в който се къпе.

Тя взела решение да тества процедурата върху бебетата и разкрила, че тя кара бебетата да се държат и движат като че ли са в утробата.

Според информацията в YouTube този вид къпане нормално продължава 10-15 минути и се употребява при най-малките бебета – на възраст до към два месеца.

Въпреки че наподобява, че бебетата се радват на това, то в случай че сте родител ви съветваме просто да се насладите на кино лентата – не се опитвайте да пресъздадете това вкъщи. Защото това се прави от експерти.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР