Тези навици ще ви помогнат да започнете добре следващия ден.

...
Тези навици ще ви помогнат да започнете добре следващия ден.
Коментари Харесай

Правете тези неща всяка вечер, за да сте щастливи!

Тези привички ще ви оказват помощ да започнете добре идващия ден.

Какво вършиме след работа? Най-често вечеряте, по-късно гледате телевизионни излъчвания, лягате на дивана или се занимавате с телефона си до късно през нощта. На сутринта се събуждате изтощени и усещате тази тежест доникъде на седмицата. Предприемачът Томас Опонг разказва по какъв начин да се справите с това посредством няколко елементарни вечерни ритуали.

1. Пригответе се за утрешния ден

Изберете облеклата, които ще облечете за работа, сложете на видно място спортната униформа, в случай че ще упражнявате, сложете всички нужни документи в чантата си. След това напишете по какъв начин бихте желали да прекарате сутринта. Утре ще бъдете по-продуктивни, тъй като всичко, което би трябвало, към този момент ви е на разположение.

Представете си противоположната обстановка, когато не сте подготвени за новия ден. Заспали сте, не можете да изберете какво да облечете, не запомнили сте къде сте оставили значимите документи. Ако приготвите всичко вечерта, това няма да се случи и утрото ще стартира умерено.

2. Прекъснете работата

Работните известия и пощата постоянно се разсейват даже вкъщи, което затруднява отпущането. За да не се повтори това, постоянно завършвайте работния ден по този метод: подредете бюрото си, запишете значими документи на компютъра си и направете лист със задания за утрешния ден.

И незабавно щом се приберете, направете нещо, с цел да се отпуснете. Това е всяко релаксиращо деяние, което може да се повтаря всеки ден: диалог със фамилията, занимания със спорт, занимания, четене. Така вие в действителност добавяте към всеки ден благополучен край.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР