Тези министри имат правомощия на всеки друг, но с уточнение,

...
Тези министри имат правомощия на всеки друг, но с уточнение,
Коментари Харесай

Наталия Киселова: Има два вида юристи - които предупреждават да последствията и които ги оправдават

Тези министри имат пълномощия на всеки различен, само че с конкретизиране, че президентът разпуска Народно събрание и няма да може да разчита на поддръжката му.

Има две групи адвокати, които предизвестяват за проблеми, а други, които оправдават взетото решение и носят от 9 кладенци вода. През последните години сме очевидци на актове на Народно събрание, които мъчно могат да бъдат оправдани.

Конституцията не е показала период за разформироване на Народно събрание. Но практиката е откакто се оповести, че не е допустимо да се образува държавно управление с третия мандат. Втори август съгласно мен е рационалната дата да се разпусне Народно събрание. Сроковете за идните дни стартират да текат от 3-ти август.

Когато има незабавни задания, президентът дружно с парламентарните групи, само че това би трябвало да е конкретизирано, могат да дефинират какво би трябвало да свършат.

Тук не се мисли по какъв начин оперативно до се вземе решение /бел. ред. за началник на КЕВР/. Предлага се да се върне предходния ръководител с изминал период. Не зная дали господин Иванов дали желае. Законът мълчи по този въпрос. добре е да се намерения за един от настоящите членове или да се организира процедура за нов ръководител.

В случая Народно събрание би трябвало да има акт, с който да уреди правните последствия. Г-н Иванов може да бъде съживен до избор на нов ръководител. Законът не е добре написан. Много пълномощия са дадени на ръководителя. Може да се промени правилника. С предлагането за се възвърне господин Иванов връщаме обратно времето.

Изборите се трансфораха в игра на шанса и на щастието. Свидетели сме на екзотични обстановки и субекти. Всеки президент би трябвало да има телефоните на най-хубавите специалисти. Въз основа на персоналните си контакти може да реши кои хора да предложения за служебно държавно управление. Това лишава време-седмица, две.

Когато една партия не е записана, тя употребява регистрацията на други. Ако основат коалиция, те могат да употребяват регистрацията на съдружните си сътрудници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР