Тези мерки не са създадени за удобство на хората, а

...
Тези мерки не са създадени за удобство на хората, а
Коментари Харесай

Фандъкова: Мерките не са създадени за удобство, а за предпазване

Тези ограничения не са основани за улеснение на хората, а за предотвратяване. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова и добави, че обстановката със затварянето на София е подбудена от държанието на наши съграждани през вчерашния ден.
" Решението беше мъчно, само че в края на краищата Националният действен щаб е задължен да се погрижи за това да не се популяризира болестта с ковид в страната ", сподели още тя за Нова телевизия. 
" Градският превоз в столицата се движи. Ограниченията в придвижването са за региона и общината. Нека да поясня, че заповедта на министър Кирил Ананиев е доста ясна - обстановката е подбудена от държанието на наши съграждани през вчерашния ден ", съобщи Фандъкова.
Тя акцентира, че е доста значимо да осъзнаем, че София е център на болестта и защото няма нови ограничавания за придвижването в града, хората би трябвало да осъзнаят, че отговорността им е доста огромна през тези празнични дни.
" Работодателите би трябвало да преразгледат работното време и да пренастроят работата там, където това е допустимо, тъй като на доста места има чиновници, които идват от Перник и други градове. Затова би трябвало да се направи по този начин организацията, че да се съобразим с ограниченията ", изясни кметът на София.
А за какво Бойко Борисов не заяви за затварянето на София?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР