Тези красиви момичета се наричат ​​Морган и Меган. Те са

...
Тези красиви момичета се наричат ​​Морган и Меган. Те са
Коментари Харесай

Сестри-близначки покориха интернет с невероятната си външност

Тези красиви девойки се назовават ​​Морган и Меган. Те са родени през 2011 година и с право са спечелили купата на едни от най-красивите сестри в света.

Близнаците имат необикновен външен тип: цветът на кожата им е мрачен, а очите им са кристално сини. Една от сестрите има едно кафяво око. Момичетата постоянно са сравнявани с известната певица Риана, тъй като на външен тип доста наподобяват на нея.

Майката на сестрите основала Инстаграм страница за тях и девойките мигновено станали известни. Сега те са последвани от над 300 хиляди консуматори от цялостен ​​свят. Днес очарователните близначки са на 8 години. С какво се занимават тези необикновени девойки?

 красиви-близначки

Морган и Меган, както следвало да се чака, покоряват просторите на стилния бизнес. И това не е изненадващо! В последна сметка такава необикновена хубост се среща рядко.

Морган има едно синьо око, като това на сестра му, а второто е тъмнокафяво, съвсем черно. Това са следствията от ирисова хетерохромия.

 сестри-близначки

Но този цвят на очите добавя ненадминатата хубост на момичето, с която природата я е наградила. Освен това другият цвят на очите в това семейство не е първият случай. Чичото и лелята на сестрите също се отличават по цвета на очите.

Въпреки нежната им възраст, девойките работят чудесно пред камерата, по тази причина известността на Меган и Морган в стилния бизнес набира все по-големи обороти.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР