Тези, които ще бъдат мобилизират в Русия, по-скоро ще бъдат

...
Тези, които ще бъдат мобилизират в Русия, по-скоро ще бъдат
Коментари Харесай

Николай Кръстев, анализатор: Мобилизираните в Русия ще бъдат пушечно месо

Тези, които ще бъдат активизират в Русия, по-скоро ще бъдат пушечно месо. Те не са подготвени да се пазят и да водят умна защита, употребявайки наличните технологии, с цел да се оправят със обстановката на фронта. Смея да настоявам, че ще има ожесточаване, само че то няма да бъде в интерес на съветската войска, а Украйна от ден на ден ще ускори своето военно наличие в контактната зона и ще продължи да притиска съветските военни.

Това съобщи в студиото на Euronews PrimeTime журналистът и интернационален анализатор Николай Кръстев.

Според него, колкото и огромен капацитет за готовност да има Русия, той не е действителен на процедура и няма по какъв начин да бъде задействан на фронта.
В множеството случаи става въпрос за хора над 40-50 години, които не са упражнявали интензивно. Военното образование е и тактика и метод да се предпазвате.
Николай Кръстев, публицист и интернационален анализатор

По думите на публицисти е изцяло допустимо Русия да затвори своите граници.

Кръстев акцентира, че Русия е самотна в своето държание и парньорите ѝ не одобряват нейните дейности.

„ Виждате с каква гняв работят съветските управляващи във връзка с тези, които желаят да изоставен нейната територия. Напрежението е доста огромно, във и към Кремъл. Днес в екипа на съветския президент и ръководещите в Русия няма разнобой – всички приказват, че би трябвало да има готовност и война, само че тази война води до на никое място. Русия не завладя нито Киев, нито Харков, в противен случай – отстъпиха безславно 11 хиляди кв. км., което никой боен анализатор не можеше да си показа “, разяснява анализаторът.
Оказа се, че дребната украинска войска съумя да надвие огромната съветска войска, заради което се наложи да се сменят военни проекти в ход и така нататък Русия не може да се оправи с авансово оповестените военни проекти да превземе самостоятелна Украйна.
Николай Кръстев, публицист и интернационален анализатор

„ В съветските институции няма трезво мислене. Напротив – задълбочава се рецесията и се търси мотив за в допълнение изостряне на военните дейности “, уточни Кръстев.

Той е уверен, че Русия прави стратегически неточности.

„ Хората с двойно поданство несъмнено влизат в полезрението на съветските управляващи и опасността от готовност е действителна “, означи Кръстев и добави, че българската дипломатическа задача в Русия е с лимитирани благоприятни условия и няма по какъв начин да окаже нужната отбрана и подкрепяне на всички българи, искащи да изоставен територията на Руската федерация.

Според Кръстев, откогато на власт в Белград е Александър Вучич, в Сърбия се записва огромен спад на доверието по отношение на Европейски Съюз.

Анализаторът акцентира, че аналогиите, които се вършат в Сърбия сред случая с Косово и така наречен референдуми в окупираните украински територии, са несъстоятелни:

„ Десет години преди войната в Косово локалните албанци бяха изгонени от ръководството – от публичния, икономическия и политическия живот. В Украйна нямаше сходно нещо. Там имаше военна инвазия – там влязоха и окупираха територии “

В Сърбия не се гледа сега доста положително на европейската интеграция “

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР