Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно

...
Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно
Коментари Харесай

На моето 10-годишно телефонче няма кирилица

Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно и на него няма кирилица. Този модел няма кирилица. И в случай че някой в България каже, че е получил есемес от мен... просто аз различен телефон в никакъв случай не съм пипал с изключение на този.
И той стои при защитата, апропо. Единствен - на други не мога да работя. Както една кака преди време беше споделила, че по Вайбър съм я набрал. Аз тогава не знаех и какво е Вайбър, а моят телефон няма такива функционалности.
Така министър председателят Бойко Борисов разяснява изказванията на предприемача Васил Божков, че двамата са си писали по телефона за това, че Мая Манолова е желала от Божков " поддръжка " преди локалните избори през 2019-а.
Борисов направи коментара си преди началото на днешното държавно съвещание, на което разгласи, че държавното управление предлага удължение на изключителната епидемиологична конюнктура.
Във въпросния диалог, от който Божков разгласява скрийншот във фейсбук профила си, консуматор B B го пита и за имената за двама футболисти от " Левски ". Имената им са изписани на кирилица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР