Тези, които използват тоник за лице от оризова вода твърдят,

...
Тези, които използват тоник за лице от оризова вода твърдят,
Коментари Харесай

Tайната на красотата на азиатките се крие в Тоника от оризова вода

 азиатки

Тези, които употребяват тоник за лице от оризова вода настояват, че той е страховит естествен артикул против стареенето на кожата.

Оризовата вода също по този начин е известна като една от най-големите секрети за хубостта на азиатски дами, а също така този тоник се подготвя доста елементарно. Освен това оризовата вода нежно почиства кожата, отстранява замърсяванията по нея дружно с черните петна.

Тя също по този начин оказва помощ при акне и отстранява мазния искра. Този тоник е противоалергичен сътрудник и оказва помощ да се успокои дразненето.

Оризовата вода съдържа веществото инозитол, което ускорява клетъчния напредък и циркулацията на кръвта; всичко това оказва помощ разширените пори на лицето да се затворят и кожата да придобие здрав тип.

Тоникът за лице от оризова вода също по този начин оказва помощ за унищожаване на тъмните петна по лицето, които се появяват заради излагане на слънце или хормонални промени. Той работи като натурален кръвоспиращ сътрудник, и е богат на ниацин (витамин В3), който има избелващ резултат върху кожата и освен това няма странични резултати.

За тези, които страдат от неприятната розацея, този тоник е идеалният инструмент, тъй като на процедура успокоява раздразнената кожа и я омекотява.

Как да си създадем тоник?

Както към този момент споменахме, тоник с оризова е доста елементарно да се подготви и не изисква никакви разноски, защото всички съставки нормално могат да бъдат открити във всеки дом.

Всичко, което ви би трябвало:

Подходящ съд, в който ще се смесят ориза и водата, а съдът би трябвало да може да се затваря. Половин чаша ориз; една чаша вода; предлага се потреблението на дестилирана вода; цедилка.

Как да се подготви? Ако към този момент имате всичко належащо за подготвяне на тоника, сложете ориза в съда и го залейте с вода; по-късно затворете съда и го оставете да кисне една нощ. На сутринта е належащо да се прецеди получената течност.

Така направеният тоник може да се съхранява една или две седмици в ледник. За нанасяне на тоника на лицето се употребява памучен тампон, който се топи в оризовата вода и се минава с него по лицето и шията; това ще окаже магически резултат върху кожата- ще я направи по-мека, ще в профил непотребните мазнини и ще и придаде здравословен искра.

За какво е подобаващ тоникът от оризова вода? Този тоник може да се употребява и за косата. Тези, които вършат тази процедура настояват, че той придава на косата необикновен искра и несравнима мекост.

Нанесете го върху прясно измита косата и оставете да работи в продължение на 5-6 минути, по-късно изплакнете с щедро количество вода.

Препоръки за приложимост

За да усилите резултата на оризовия тоник, не забравяйте, че би трябвало всеки ден да почиствате кожата си и грижливо да премахвате остатъците от грим. Не забравяйте постоянно да ексфолирате кожата, с цел да премахнете мъртвите кафези и остатъците от замърсявания, които могат да влошат положението на кожата.

Tоникът от оризова вода може да стане най-хубавото средство в битката против преждевременното стареене на кожата. Но за това е належащо да се поддържа уравновесена диета, физическа интензивност и здравословен метод на живот. Всичко това е основната загадка на младостта и хубостта. Не забравяйте, че позитивният резултат от потреблението на тоника се демонстрира изцяло, в случай че се ползва всекидневно върху чиста кожа.

Научните молебствия на Джоузеф Мърфи: За излекуване, за обич и за сложни обстановки

 

Знаете ли, че Джоузеф Мърфи е писал научни молебствия, които оказват помощ да се извършват стремежи? Молитва за излекуване   Ще възстановя здравето ти и ще изцеля раните ти, е казал…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР