Тези, които инсталираха Иван Гешев на поста главен прокурор, сега

...
Тези, които инсталираха Иван Гешев на поста главен прокурор, сега
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Решиха да си приберат Гешев, но той ще се защити

" Тези, които инсталираха Иван Гешев на поста основен прокурор, в този момент взеха решение да си го приберат, с цел да паснат на политическата обстановка. Гешев обаче ще се отбрани и единствения метод да го направи е, като огласи следствията, които до в този момент нелегално е държеше „ на трупчета “.

Това разяснява пиар специалистът Арман Бабикян, който е част от Гражданско съдружие „ Ние идваме “, предава БНР.

Според него, рецесиите в прокуратурата и политиката дават неповторим късмет за стартирането на действителни промени: " Тези, които се опасяват от Гешев, имам поради неговите инсталатори от Движение за права и свободи и ГЕРБ, и тези, които желаят промени в един миг може да се срещнат в една точка и да трансформират, в случай че не Конституцията, то най-малко законите, свързани с правосъдната промяна ".

По мотив поръчката на Мария Габриел, че ще извърши първия мандат и в понеделник ще предложи държавно управление от специалисти, Арман Бабикян разяснява:

" В досието на Габриел чакам да видя страховете на Борисов. Този човек неуморно се бори за индулгенция.

Но в този момент, в композиция с обстоятелствата, които стоят при основния прокурор, е доста мъчно измъкването. Тези следствия на трупчета, до в този момент, бяха за политическите съперници на Борисов. Сега става въпрос за него самия, тъй като Гешев разбра кой се пробва да го в профил сега ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР