Тези, които имат поне едно дете в семейството си, добре

...
Тези, които имат поне едно дете в семейството си, добре
Коментари Харесай

Момчето необяснимо боледувало всяка седмица. Когато разбрал причината, баща му побеснял

Тези, които имат най-малко едно дете в фамилията си, добре знаят какъв брой мъчно се гледат деца. Родителите на дребни деца постоянно са потънали в домакинските отговорности, които са безчет.

А постоянно се случва бебето да пораства болнаво, непрекъснато да киха, да има температура, заради което е непослушно и плаче мощно. В такива случаи можете да забравите за мощен и здрав (и в действителност най-малко малко) сън за доста години напред, до момента в който детето придобие някакъв имунитет.

Героите на тази публикация също са живели в режим на непрекъснати непрестанни болести.

Едно нормално канадско семейство дълго не можело да разбере какво не е наред с детето им. Той бил болен безусловно на всеки няколко седмици и лекарите не можели да посочат рационална причина.

Когато бащата на фамилията схванал каква е повода за болестта на детето, той вдигнал огромен скандал в цяла Канада! И можем да го разберем.

Канадското семейство се състарило с 10 години през последната година. И то тъй като животът им се трансформирал в призрачен сън: детето им боледувало от всичко. Първо стомаха, след това червата, след това тонзилит, бронхит, остри респираторни инфекции, повръщане, диария – и всичко това в кръг, до безкрайност и край, цяла година.

И най-важното, нямало забележими аргументи за болежките. Лекарите не споделили нищо разбираемо, като показали, че е отговорна слабата имунна система на бебето.

Този смут траял безпределно досега, в който изтощеният татко на фамилията не решил, неизвестно за какво, да прегледа по-добре детските съдове, от които детето яде и пие.

Постепенно достигайки до специфичната чашка, от която е невероятно да се разлее вода (синът му доста обичал да пие оттам), мъжът се опитал да отвори капака. Обаче не съумял.

В последна сметка бащата просто разполовил пластмасата. Вътре той заварил ужасна, отвратителна панорама: цялостен склад с отвратителна и зловонна мухъл.

Цялото семейство било в потрес. След като създали няколко фотоси в непосредствен проект, те ги изпратили дружно с писмо с недоволство до компанията, която създава детските сервизи.

Отговорът пристигнал незабавно: мухълът в детската чаши бил по виновност на самите родители: те, съгласно тях, не са прочели добре инструкциите и са излели мляко, кисело мляко и сокове в нея.

Семейството било възмутено от такова жестоко отношение, защото не били създали нищо сходно.

В обществените медии фамилията се обърнало към другите млади татковци и майки, с цел да инспектират бебешките посуди на децата си. Оказало се, че стотици канадци в цялата страна имали същия проблем!

Случващото се се трансформирало в дребна зараза: обезпокоени родители всеобщо почнали да режат съдовете на децата на две, а небрежната индустриална компания получила повече от три хиляди недоволства от възмутени татковци и майки за няколко дни. Мнозина заплашили да ги съдят.

В резултат на това корпорацията признала, че е сбъркала и дала обещание да спре производството на тези чаши и бутилки.

Лекарите също споделили, че „ водата с плесен “ е извънредно рискова за бебетата: тя убива имунната система, трови тялото и води до доста разнообразни болести. Бъдте деликатни!

Нашата рекомендация? Заложете на простички чаши и бутилки, които елементарно се разглобяват и почистват, с цел да можете елементарно да ревизирате за струпване на нечистотия или мухъл.

Ако употребявате по-сложен механизъм, евентуално си коства да ги почистите надълбоко допустимо най-скоро и може би да разглобите изцяло чашата – даже единствено с цел да ви освободи от мощния боязън, породен от гледането на тези фотоси.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР