Тези картини не са точно традиционните, с които съвременният човек

...
Тези картини не са точно традиционните, с които съвременният човек
Коментари Харесай

Видео: Японецът, който рисува с "Майкрософт ексел"

Тези картини не са тъкмо обичайните, с които актуалният човек е привикнал да свързва живописта - надалеч са и от акварела, и от маслените бои или каквито и да било нормални материали.

" Рисувам на " Ексел ", споделя 77-годишният Тацуо Хорючи, имайки поради международно известния програмен продукт за електронни таблици на " Майкрософт ". Когато се пенсионира, жителят на японския град Нагано взема решение, че желае да опита да рисува, само че няма задоволително средства, с цел да си набави нужните материали. Започва да търси решение.

" Чудех се по какъв начин мога да рисувам с компютъра си, " освен това без помощта на стратегия за основаване и обработка на изображения, спомня си Тацуо. Експериментира със софтуера, който към този момент има на компютъра си - и с инструментите за графики на " Ексел " и благодарение на принтера си съумява както да основава форми, по този начин и по-фино да моделира цветовете.

Започва да употребява програмата през 2000 година " Поставих си за цел след 10 години да мога да обрисувам нещо задоволително положително, с цел да го покажа на хората. "

" Има доста хора, които ми се смеят. Защо полагаш старания за нещо, което не е потребно? Да не си простак? Да, простак съм. Но мисля, че даже да нямаш гений за изобразяване, можеш да рисуваш, стига да имаш " Ексел ".

В неотдавна оповестения репортаж той изяснява, че в случай че някой изиска да си купи негова картина, би оценил това високо, въпреки да осъзнава какъв брой мъчно се продават.
07:33, 06 дек 17, 85
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР