Тези жестове ще накарат любимия ви да почувства с всяка

...
Тези жестове ще накарат любимия ви да почувства с всяка
Коментари Харесай

11 неща, които мъжете ценят повече от всичко в любимата си

Тези жестове ще накарат обичания ви да почувства с всяка клетка любовта ви към него

1. Дарявайте с повече внимание обичания човек

Когато той ви гледа, до момента в който безпределно се ровите във вашия телефон по време на вечеря, си мисли: „ Аз въобще не съм значим за нея “, изяснява фамилният психолог Майк Доу.
Ето по какъв начин работи мозъкът на мощната половина: те просто не са в положение да вършат две неща по едно и също време (Юлий Цезар е изключение!). В същото време една жена, която подготвя вечеря, може да приказва по телефона и дружно с това – да наблюдава развиването на събитията в идващия епизод на обичания си сериал. И даже да осъзнава, че дамите са устроени по друг метод, вашият сътрудник прави оценка, когато фокусирате цялото си внимание върху него. С това казвате: "Ти си моят приоритет, обичам те. " За един мъж зрителният контакт е доста значим по време на диалог. Не се разсейвайте, оставете всичко настрани, до момента в който поддържате връзка с обичания си.



2. Носете тоалети, които той харесва

Без значение от какъв брой време сте дружно, вашите старания му дават знак, че ви е грижа по какъв начин изглеждате пред него. „ Мъжкият мозък реагира на образни знаци повече от женския “, споделя доктор Доу. „ Носейки секси рокля, вие показвате на мъжа, че го желаете. “ Обърнете внимание на аления цвят. В края на краищата всеки знае, че дамите в алено притеглят мъжкия взор като никоя друга. И в никакъв случай не забравяйте, че мъжете обичат с очите си!

3. Гответе обичаните му ястия

Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Но когато една жена знае неговите вкусовите му желания, той ще бъде покорен до живот. Това демонстрира на мъжа нейното внимание към детайла. Психолозите са уверени, че такива двойки са най-щастливи, а браковете – най-здрави. И не забравяйте – паят постоянно е печеливш! Според изследванията ароматите на пресните сладкиши работят безупречно освен на дамите, само че и на мъжете.



4. Погрижете се за тялото си

Намаляването на равнищата на стрес, вярното хранене, упражненията и отказването от цигарите са освен потребни за вашето здраве, само че и ужасно обръщение за мъжа.
„ Така наподобява, че казвате на един мъж, че желаете да живеете дълъг и благополучен живот с него и ще извършите всичко, с цел да не изпита горчивината от загубата на обичан човек “, споделя доктор Доу.

5. Оставете го да има свое лично време и пространство

Всички имаме обичани занимания и занимания. Мъжете също имат предпочитание да отидат на лов на риба с другари, да почетат книга, да поиграят обичаната си компютърна игра или просто да спят. Дайте му свободата да прави каквото желае и да бъде себе си. Според психолозите най-силните бракове са на тези двойки, в които дамите освен дават независимост на половинките си, само че и ги предизвикват да вършат това, което обичат. Клиничният психолог Андра Брош споделя, че такова държание се възприема от мъжа като премия от обичана жена.

Не прекалявайте обаче. Като настойчиво изпращате мъж на идната среща с другари, може да постигнете неверния резултат или да посеете у него семето на подозрението, че има различен мъж.



6. Правете похвали за външния му тип

„ Истинските похвали за неговия външен тип и телосложение са израз на вашето удивление, което се равнява на доказателство за обич “, споделя Брош. Когато с лекост отваря буркан със сладко, не забравяйте да споменете какъв брой сте щастливи, че имате толкоз мощен мъж до себе си... Повярвайте ми, той ще грее от благополучие!

7. Поискайте съвета му

Важно е мъжът да се усеща част от живота ви и да знаете, че мнението му има значение за вас. Поискайте съвета му по какъв начин да говорите с шефа за покачване. По този метод ще покажете, че му вярвате и цените мнението му. „ Търсенето на съвет демонстрира, че разчитате на колегата си и че той има значимо място в живота ви”, споделя доктор Брош.



8. Благодарете му даже за дребните неща

Следващия път, когато обичаният ви заведе децата на учебно заведение или отиде до супермаркета, благодарете му. В ежедневната конкуренция не обръщаме внимание на тези дребни неща. Всичко това ни се коства даденост. „ Спрете и просто кажете на обичания си какъв брой доста цените това, което прави “, споделя фамилният психолог Карин Голдщайн.

9. Прегръщайте го постоянно

Преди да избягате на работа сутринта, прегърнете мощно обичания човек. За мъжа тактилният контакт е доста значим, споделя Голдщайн. „ Прегръдката би трябвало да продължи най-малко седем секунди. Да, това е доста време, само че тъкмо през това време една елементарна прегръдка се трансформира в освен това. Обзалагаме се, че и на вас ще ви хареса!



10. Практикувайте постоянен секс

Според доктор Доу сексът даже може да бъде бърз. „ Надявам се, че в множеството случаи вашият секс е цялостен с романтика и любовна игра. Но при липса на време бързият секс също няма да ви навреди. "

По време на секс тялото на мъжа създава хормона допамин, който се назовава хормон на удоволствието. При дамите след секс или даже единствено по време на обятия се създава хормонът окситоцин. Той е този, който обезпечава умерено и щастливо положение.

11. Оставете го да приказва

Неприятностите в работата или споровете вкъщи тревожат мъжа повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. „ Създайте атмосфера на мир и обич вкъщи, умейте да изслушвате колегата си, дайте му опция да споделя проблемите си с вас, без да се фокусирате върху тях “, споделя доктор Брош.

Така ще изясните на мъжа, че не го смятате за слаб, и ще му покажете своето присъединяване и грижа. Ако се прибере от работа в неприятно въодушевление, попитайте го дали желае да показа с вас какво го мъчи. Ако не, не настоявайте. Понякога е задоволително просто да го попитате по какъв начин се усеща.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР