Тези жени винаги имат супер оригинални решения и подходи, които

...
Тези жени винаги имат супер оригинални решения и подходи, които
Коментари Харесай

Толкова Е Точно, Че Плаши! Египетският Хороскоп Разкрива Каква Е Всяка Жена Според Датата На Раждане!

Тези дами постоянно имат супер истински решения и подходи, които в множеството случаи се оказват и много точни. Освен това са доста енергични. Няма да хабят време и старания върху всеки един подробност. Те работят със размах!

В любовта постоянно наподобяват по-студени, само че това е единствено маска. Отвътре им ври и кипи от страсти, просто не считат за нужно да ги разкриват пред всеки.

2. Тези девойки са доста прочувствени и още повече доброжелателни. Обичат да поддържат връзка и нормално са заобиколени от същински другари. Най-ценната им линия е тяхната директност и уместност. Те няма да заплетат интриги и няма да приказват зад тила ви.

Понякога се случва да ги разтресат нервите и да избухнат, само че постоянно си имат основателна причина. Най-вероятно сте ги засегнали по достолепие, обвинили сте ги незаслужено или сте ги предали по някакъв метод.

В любовта постоянно се усещат самотни, даже когато са обвързани. Причината за това е сантименталната им натура и положителното им сърце. Те имат същински и чисти показа за любовта, които не всеки мъж може да покрие.

3. Момичетата, родени на 3-ти, имат едно супер похвално качество и това е постоянно да бъдат себе си. Изобщо не очаквайте от тях да ви се преструват, подмазват или каквото и да е сходно лицемерно държание. Разбира се, те са сносно възпитани, само че не бъркайте възпитанието с поза!

По принцип на тях им е заложено да бъдат известни. Отлично ще се развиват в шоубизнеса и публицистиката. В любовта са нежни и любящи, само че от време на време прекомерно чувствителни. Това, което в никакъв случай няма да простят е измяната.

4. Момичетата, родени на 4-ти, несъмнено са най-отговорните и дисциплинирани дами. Именно по тази причина ще се осъществят сполучливо като шефове и мениджъри. Решат ли нещо, стават безпределно упорити. Те са образец, от който можем единствено да се учим.

В любовта също обичат всичко да е тъкмо и ясно. Ако си мислите да им вършиме номера или да ги разигравате, доста скоро ще им видите гърба. И противоположното – в случай че се държите почтително и намерено с тях, те ще ви покажат всички измерения на щастието.

5. Талантливи, изобретателни, постоянно с готово решение, само че и доста наивни! Не един път са били излъчени и употребявани и то тъкмо от хората, от които не са очаквали сходно нещо.

Странно е по какъв начин бързият им разум се преплита с утопичните им стремежи и показа. Но, в случай че се замислим, това ги прави толкоз неповторими. Ако един мъж съумее да оцени пъргавата мисъл в композиция с доброжелателност и чисто сърце, ще разбере, какъв шанс има с такава неповторима жена.

6. Жените, родени на 6-ти, са доста грижовни и прецизни. На тях може да се разчита, стига обаче да сте спечелили доверието им. Защото си падат и малко мнителни. Което може би не е толкоз неприятно, имайки поради недобронамереността на много хора.

В любовта са правилни и склонни към взаимни отстъпки сътрудници. Имат си своите горчиви опити, само че най-малко се учат от грешките си. Рядко избухват, само че пък за сметка на това, този яд ще ви държи дълго време влага. Това, което в никакъв случай няма да простят, е лъжата.

7. Силна сензитивност, прикрита зад стоманен перфекционизъм. Така можем да опишем дамите, родени на 7-ми. Те са основани да управляват, тъй като са аналитични и знаят по какъв начин да разделят професионалното от персоналното.

Не позволяват току-тъй всеки покрай себе си. По-скоро ще ви подложат на няколко „ тествания “, с цел да се уверят в искреността на желанията ви. В любовта не се раздават до дъно, само че това ги прави ужасно забавни. Ако инцидентно попаднат на отегчителен сътрудник, няма да го търпят изключително дълго.

Помислете си добре, преди да им скроите кофти номер, тъй като решат ли да ви отмъстят, са способни да ви срутен със земята. Тези дами са много способни и добре осъзнават това. Не се задоволяват с посредствени неща и непрекъснато търсят метод да се развиват. Което е отлично, тъй като постоянно жънат триумф след триумф. Само че за сметка на времето си за околните хора!

8. Те би трябвало да помислят добре по какъв начин да си създадат салдото по този начин, че да не страдат хората, които обичат. Желанието им за автономия е забележително, само че с нея нормално върви и самотата. Но в последна сметка, в случай че по този начин се чувствате пълноценни и задоволени, значи всичко е наред.

В любовта не разрешават да им се постановат и не търпят мъже, които лимитират свободата им. Както и такива, които си разрешават жестоко и неуважително отношение.

9. Жените, родени на 9-ти, са състрадателни, толерантни и отворени към потребностите на хората. Те ще се развиват отлично в филантропичните сфери. Умеят да се сработват и освен – страхотни са в мотивирането!

Всъщност, мъжете, които имат такива дами до себе си, би трябвало доста да се радват. Защото от тях ще срещнат нужното схващане и опора. С едно-единствено изискване – в никакъв случай да не стопират да демонстрират уважението си към неповторимата им същина.

10. Независими мацки с високо самочувствие и забележителен разсъдък. Те постоянно стрелят в десетката! Ще е добре да се вслушвате в препоръките и насоките им, тъй като са доста прозорливи и аналитични.

Желанието им да оказват помощ на другите постоянно води до каша в личния им живот, само че те постоянно намират метод да го подредят. При това стремително бързо! В любовта са непрекъснати, единствено когато са с подобаващ сътрудник.

11. Тези девойки са безспорни идеалисти. По-скоро мечтателки, в сравнение с изпълнителки. Добрички, само че не наивни, хапливи, само че не и злобни. Мъжете би трябвало да са изключително деликатни с техния магнетизъм. Защото тези мацки могат единствено с взор да получат това, което желаят!

Не се поддават елементарно на команди, даже, когато са част от професионалните им отговорности. Не, че няма да си свършат работата, само че ще вложат нещо неповторимо от себе си. Такива са си – оставят следи във всичко, до което се допрян!

12. Животът на дамите, родени на 12-ти, в никакъв случай не е в права линия. Те или са на върха, или на дъното, само че стигнат ли го, се изправят и с нови сили не престават напред! Искат или всичко, или нищо. И в любовта са по този начин – или ще дадат доста от себе си, или няма да си мръднат пръста. Особено, в случай че са разбрали, че даденият мъж не го заслужава.

Ако желаете динамично и прочувствено всекидневие, значи би трябвало да стоите покрай такава жена. С нея ще откриете нови и забавни страни на живота. Само че би трябвало да се въоръжите с доста сила и възторг, тъй като на нейното движение мъчно се устоя.

13. Тези дами са работливи, с забавни хрумвания и стратегически проекти. Освен това имат присъщ сексапил, с който разтопяват мъжките сърца. Което постоянно им навлича завистта на близките.

Това е и тяхната най-голяма болежка – злобата, която не са заслужили! Въпреки положителните си планове, все ще се яви някоя комплексирана персона, която ще се постарае да ги изложи или да им се присмее. Затова нашият съвет е да не се доверяват на всеки срещнат!

14. Тези девойки са с изострен и изчерпателен разум. На тях им би трябвало непрекъснато многообразие, тъй като бързо се отегчават. Няма да е елементарно на мъжа до тях да бъде непрекъснато забавен, само че пък успее ли да го направи, ще се радва на невероятна, любяща жена.

Понякога са склонни да бягат от отговорност и да не признават грешките си. Но това е единствено за пред света! Вътрешно те чудесно са осъзнали неправилната си постъпка и ще се постараят да не я повторят. Затова не е нужно непрекъснато да им натяквате каквото и да било. Така единствено ще ги отблъснете от себе си!

15. Жените, родени на 15-ти, си падат домошарки. Не, че не обичат да се забавляват, просто най-добре си се усещат у дома. Стремят се да поддържат естетика в връзките си с останалите и нормално съумяват.

Що се отнася до интимния им живот, те са същински съкровища, тъй като се раздават без да изискват кой знае какъв брой. Само деликатност и схващане. Освен това ще обезпечат несравним уют на индивида до себе си. И той би трябвало да е безспорен простак, в случай че не направи всичко допустимо да задържи такова момиче.

16. Момичетата, родени на 16-ти, са супер занимателни и чаровни. Дайте им купони и нощен живот – таka се усещат най-добре.

Около тях постоянно има навалица от мъже, само че малко са тези, които остават за дълго в живота им. Тези девойки не се обвързват елементарно. Те са специфични и добре го знаят. Затова не си и мислете, че ще отворят сърцето си за първия срещнат.

Когато въпреки всичко основат връзка, си падат малко инатливи. Не са склонни на взаимни отстъпки и държат да става на тяхното. Но пък въпреки това тъкмо това ги прави толкоз неповторими – фактът, че имат лично мнение и не се опасяват да го отстояват.

17. Тези дами са родени с шанс! Трябва по-често да играят на лотария и сходни такива. Но най-интересното при тях е, че са по едно и също време етични и хитри! Или с други думи, по този начин ще извъртят нещата, че ще ви накарат да действате в техен интерес, само че няма да ви въртят номера зад тила.

Много желаят правилен сътрудник до себе си, само че страхът да не бъдат засегнати постоянно ги кара да отблъскват мъжете. Затова, в случай че сте влюбен в такова момиче, не се отхвърляйте бързо от нея! Докажете й, че може да разчита на вас и възприятията ви са същински. Със сигурност след време няма да съжалявате!

18. Щедри, състрадателни и толерантни девойки, които като че ли заразяват близките с добрина! Те са другари в същинския смисъл на думата – постоянно подготвени да оказват помощ и директни до край.

За мъжете в живота си също се раздават. Макар да са имали не едно отчаяние, те не стопират да имат вяра в същинската обич. Затова бъдете благи и нежни с тях, тъй като в днешно време те са извънредно скъпи персони!

19. Тези дами са доста прочувствени и сантиментални. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, само че това става единствено, когато са мощно афектирани.

20. Жените, родени на 20-ти, имат потребност да обичат и да бъдат обичани. Предателството или обидата от интимния им сътрудник за тях е нещо опустошително. Те са нежни и раними, по тази причина би трябвало да се отнасяте деликатно към тях. Което ще е добре и за вас, тъй като, в случай че се държите по този начин, те ще ви дарят с цялото благополучие на земята.

Тези дами са доста прочувствени и сантиментални. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, само че това става единствено, когато са мощно афектирани.

21. Тези девойки са извънредно енергични и работят бързо. Ако вие сте още на първата задача, дамата, родена на 21-ви, към този момент е свършила своите и чаровно ви пита дали имате потребност от помощ.

И като казахме чаровно, би трябвало да ви предупредим за рисковия сексапил на тези мацки! Те могат да са много безапелационни и сякаш почтено да ви карат да им играете по свирката. Всеки мъж, който е бил позволен до интимното им пространство, след това не му се е желало да си потегля от там. Ако пък го направи, постоянно ще си спомня за вълнуващите моменти с това необикновено момиче.

22. Тези дами нормално са считани за студени и внезапни. Но би трябвало да знаете, че ви покачват звук или се държат по-грубо, тъй като сте се отнесли безгрижно към поетите си задължения. Или сте изказали безпочвено мнение. Те доста се нервират, когато някой им дрънка празни приказки.

Жените, родени на 22-ри, обичат да има напрежение и тръпка. Тях това ги зарежда. Обичат да провеждат, управляват и да се потвърждават, справяйки се с „ невъзможни “ задания. В любовта също са практични – дават, само че желаят и да получават. Няма да си затворят очите за грешките на колегата си. Те считат, че е по-редно да му кажат в очите какво мислят, вместо да си бършат сълзите самотно в ъгъла.

23. Ако желаете животът ви да бъде забавен и друг, стойте покрай жена, родена на 23-ти. Тя е толкоз надарена и многообразна, че няма да можете да се откъснете от нея. И тъкмо, когато сте решили, че към този момент я познавате добре, тя ще ви изненада с нещо ново.

За нея любовта е нещо занимателно и прелестно. Тя не може да си показа, че това възвишено възприятие може да се свързва с рутина и безмълвие. Така че, имайте си едно мислено, в случай че споделяте живота й! Допуснете ли връзката ви да влезе в коловоз, тя доста бързо ще ви смени с някой по-интересен мъж.

24. Родените на 24-ти имат огромен потенциал да управляват и да вземат решение проблеми. Това се дължи на супер точната им преценка, както за хората, по този начин и за обстановките. Те не се опасяват да поемат отговорност за дейностите си. А и няма за какво, защото в множеството случаи постъпват вярно.

Да бъдеш с такава жена е прелестно, само че и задължаващо. Тя е висока топка и мъжът до нея постоянно би трябвало да е на равнище. В противоположен случай тя ще стартира да усеща, че заслужава нещо по-добро. И е въпрос на напълно малко време да го откри!

25. Тези дами са умни, рационални и следват желязната логичност. Така че ще ви е мъчно да ги излъжете или подведете в каквото и да било. Не се сприятеляват елементарно, по тази причина имат малко, само че пък в действителност правилни другари.

И в любовта са по този начин! Трудно ще ги спечелите, само че в случай че съумеете, те ще ви обичат до дъно! Просто са внимателни и може би с право. Иначе са с огромни сърца и не биха навредили съзнателно. Е, добре де, с изключение на, в случай че не сте ги настъпили грубо. Тогава сигурно ще усетите какво е същински яд.

26. Страшно амбициозни и дипломатични дами! Които обаче рядко ще признаят грешките си. По-скоро ще ви убедят, че те са постъпили вярно, само че поради дейностите на трето лице се е получило по този начин. Не им се сърдете! За сметка на това те имат безчет други качества, с които превъзхождат останалите дами.

Едно от тях е комбинацията от мощ и нюх към детайлите. Което ще рече, че в случай че имате такава жена до себе си, тя ще ви кара да се чувствате като същински мъж. И в същото време с това, ще ви бъде добър сътрудник, на който може да се разчита. Ще се старае нищо да не ви липсва и ще ви почита. Вие от своя страна ще би трябвало да й показвате какъв брой доста цените обстоятелството, че си имате невероятна и почтена обичана.

27. Жените, родени на 27-ми, са едни от дребното, които ще подценен себе си в името на хората, които обичат. Това ги прави скъпи другари и половинки! Затова всички вие, които имате до себе си такава жена, би трябвало да си я пазите и гледате като богатство! А също по този начин и да се грижите да си почива повече и да обръща внимание и на личните си потребности.

Друго, особено за тези дами е щедростта, милосърдието, чистите усеща и откровената обич. Те ненавиждат грубите прояви и егоизма. И въпреки всичко, когато се сблъскат с такива хора, ще се стараят да им покажат положителната страна на човешките връзки, вместо да ги подминат

28. Родените на 28-ми са по-скоро властни и мощни дами. Може да се дразните, че ви се бъркат в живота, само че нашият съвет е да слушате какво ви приказват! Защото те са и аналитични, и интуитивни!

В любовта обичат да преобладават и мъчно биха позволили някой да ги разиграва. А даже и да се случи, това е единствено краткотраен стадий. За тях достолепието и себеуважението са по значими от всевъзможни други сантиментални усеща.

29. Дамите, родени на 29-ти, са идеалистки! Творчески и чувствителни натури, които имат вяра във безконечната обич и положителното. Макар от време на време да ви наподобяват и прекомерно наивни, това не е тъкмо по този начин. Те просто търсят позитивната страна на нещата. Което може би всеки от нас би трябвало по-често да прави.

Когато са влюбени, тези дами са способни на всичко за своя мъж. Ще се борят за него, ще го схващат, ще го подаряват с деликатност и внимание. Това, с което той би трябвало да внимава, е да не злоупотребява с възприятията им. Защото те може доста да търпят, само че писне ли им, няма връщане обратно!

30. Най-силната дарба на тези дами е умеенето им да се показват. Те намират метод да кажат нещата тъкмо по този начин, както би трябвало да ги чуете. Ако инцидентно не ги разберете, казусът си е напълно ваш! Затова и ще се развиват сполучливо във всевъзможни специалности, които изискват директна връзка с хора.

В интимния си живот са извънредно изобретателни. От изненадите за половинката, до половите си умения. Може би това е една от аргументите постоянно да са зобиколени от доста мъже, които си умират за капка внимание. Питайте и някогашните им, написа bgred! Със сигурност множеството от тях съжаляват, че са изпуснали такава жена.

31. Жените, родени на 31-ви, реализират всичко, което са си наумили. Те са въоръжени с самообладание, съобразителност и изострен разум, който им оказва помощ да проучват вероятните разновидности и развития.

Не обичат да са сами. Затова към тях постоянно има другари и рядко са без сътрудник. Но това, че споделяте леглото им, не е гаранция, че сте се настанили трайно и в сърцето им! Да се завоюва любовта на такава жена не е по никакъв начин елементарно. Защото тя знае, че заслужава най-хубавото и няма да търпи взаимни отстъпки със себе си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР