Тези избори ще са неприятни, защото тук станахме плац на

...
Тези избори ще са неприятни, защото тук станахме плац на
Коментари Харесай

Защо приемаме София като салам, пита се Вежди Рашидов

Тези избори ще са неприятни, тъй като тук станахме плац на черния пиар. Политиката е изложение на позиция, отбрана на платформи, отстояване на тематики. Зад това ще се появят доста компромати, нечистотия. Това разгласи пред bTV депутатът и някогашен министър на културата Вежди Рашидов във връзка идните локални избори.

Защо одобряваме София като някакъв колбас, който в този момент ще забележим кой ще го яде, запита реторично Рашидов. " София е жив организъм. Защо гледаме на нея като на една говорилня, която да обсебим? Живеем в този град ", сподели той.

Малко ме интересуват социолозите, интересува ме кой е градивният кмет. Разликата сред това да приказваш и да правиш е доста огромна. Това е като културолог - не може да рисува, само че с помощта на Пикасо има самун да яде, съобщи Рашидов.

Малко приказваме за живите организми, останалото е говорилня, заключи обстановката в политиката някогашният културен министър.

Борисов направи една монолитна партия, за нея работи години наред. Борисов е правил дребните си неточности, не ги е прикривал. Не джипа, самият Бойко Борисов като водач, като персона излезе и си оправи нещата. Не гледайте на изборите като на нещо положително, като на една говорилня, изясни Рашидов.

В коментар за знаковите претенденти за кмет на София Вежди Рашидов изясни, че смисълът на нещата е да основават, да построяват. Манолова е деен човек, постоянно съм имал благосклонности. Фандъкова се потвърди, изясни той.

Запитан за Ларгото - централният площад на столицата, който малко след откриването си протече и плочките бяха счупени, той отговори: " Ми вървят по тях, бе, отново има счупени. То е за вървене, не за скачане. Проектът не е сгрешен. Около стъклата има улеи, където да изтича водата, не е място, където да мине камионът, събиращ снега. Такива уреди се работят деликатно ".

Относно рецензиите към ремонта на емблематичната улица " Граф Игнатиев ", който се проточи доста, Рашидов назова представителите на Спаси София: " тези момченца, които едно дърво не са посадили ".

По думите му: " Графа беше една кочина с една трамвайна линия, в никакъв случай не е бил по-хубав от в този момент ".

" Спънат се и по-късно перката му е отговорна. Ще гледат! ", подреди на пешеходците депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов по какъв начин да употребяват улица " Граф Игнатиев ".

За своята активност като министър Рашидов сподели: " Докато бях 8 година министър стопирах италианците да строят, различен министър, тъй като им даде да строят - дадоха му малтийски медал ".

Паметници на културата не могат да се пипат. Само архитектът на постройката може да позволи. В живота не всичко е пари, сподели Вежди Рашидов във връзка отбраната на постройките, монументи на културата.

За абсурда с желаната оставка от министър Боил Банов на шефа на Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " в София Столина Добрева Рашидов сподели: " Питайте си министъра, Facebook е едно пространство на свободни хора да могат д си излеят душата, колкото си желаят. Питайте. През Facebook нито може да уволняваш, нито да назначаваш. Това е очевидно недоумение.

Припомняме, Банов изиска оставката на Добрева, тъй като обяснила на оперната певица Дарина Такова каква е процедурата да преподава в националното музикално учебно заведение и е належащо да мине през всички стадии на състезанието.

" Facebook е място за една хубава клевета, само че да управляваш страната не е. Сериозните неща не от там. Тази жена е единствената, която съблюдава закона, в случай че не може да я уволнят за това, ще й намерят цаката като й създадат инспекция ", изясни позицията си Рашидов. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР