„Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по

...
„Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Най-важното в една община са хората


„ Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по който би трябвало да тръгне България “. Това сподели зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев при представянето на претендентите за кметове и общински съветници в град Радомир. Добрев добави, че за всеки един политик е чест да води подобен мощен тим, като този в Радомир. „ Най-важното в една община са хората, тъй като плановете нямат никакво значение, в случай че няма кой да употребява богатствата основани от тях “, сподели още той. Кирил Добрев съобщи, че първото нещо, в което би трябвало да се влага в Радомир, са неговите поданици. Той добави, че младежите би трябвало да имат опция да останат в родния си град, а възрастните да се радват на богатствата, основани за тях. „ Тук съм не просто, с цел да поддържа Евдокия, а и с цел да изразя уважението си към нея, тъй като в случай че има образец за героизъм, морал, достолепие в българската политика, това е точно тя “, безапелационен Кирил Добрев.

„ От месец и половина насам непрестанно ме питат - за какво съм се кандидатирала за кмет на Радомир. Направих го, тъй като обичам родния си град, имам опит и хрумвания да го трансформира “, съобщи претендентът за кмет на Радомир, повдигнат от„ Българска социалистическа партия за България “ Евдокия Асенова. Тя добави, че към този момент осем години в общината не е осъществен нито един огромен инфраструктура план, популацията понижава, а младежите напущат Радомир. „ Това е Радомир през днешния ден, а какъв може да бъде - прелъстителен за младите фамилии, град на предприемчивите и дейните, място за съвременни бизнес практики, град с транспарантно и честно ръководство. Как може да се случи това сме записали в нашата „ Визия за Радомир “. Можем да променим града и общината си с екип от стимулирани, образовани и готови хора “, сподели още Евдокия Асенова. Тя показа претендентите за кметове на обитаеми места и общински съветници и съобщи, че те са главната част от тази квалифициран екип и прикани жителите на Радомир да гласоподават с №56 в бюлетината.

Гости на събитието бяха евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов, ръководителят на ОблС на Българска социалистическа партия - Преник и претенденти за кметове на прилежащи общини.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР