Тези избори са важни за София, защото е важно развитието

...
Тези избори са важни за София, защото е важно развитието
Коментари Харесай

Фандъкова: Г-жа Манолова е готова да оглави и протест срещу себе си самo за да получи повече гласове в неделя

„ Тези избори са значими за София, тъй като е значимо развиването на града ни да продължи с ускорени темпове, а да не изпадне в безпорядък и опити. София няма време за губене и разгадавам софиянци да поддържат града си тази неделя. Аз предлагам съответни решения, които хората чакат, а не общи приказки “, това сподели Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София, в предаването „ Тази заран “ по БТВ. „ Г-жа Манолова в действителност няма визия по какъв начин се пазят европейски планове и по какъв начин се работи по тях, а това в действителност е рисково за града “, добави претендентът за кмет. „ Аз не съм сменяла цветовете и позициите си и не съм се отказвала от предишното си. Винаги съм била десен човек. Г-жа Манолова продължава да крие за кого е гласувала.

Няма нищо срамно да кажеш, че принадлежиш и дълго време си бил острие на Българска социалистическа партия. Не е срамно да си почтен с хората. Това желая да кажа на госпожа Манолова. Ние сме политици и е значимо какви са нашите убеждения, кой стои зад нас, с кого ще работим. Добре е да казваш „ аз, аз, аз “, само че ръководството на града, изисква с изключение на визия и проект - и екип “, добави Фандъкова. Тя изясни, че незабавно след първия тур от щаба й са предложили спор дружно с екипите. „ Всички малките екрани се съгласиха да го отразят, само че госпожа Манолова отхвърли. Само за месец участвах в 6 дебата, два пъти бяхме единствено двете. Аз задавах доста въпроси, само че не получих нито един отговор. Ние изискуем на хората ясни отговори за решенията за града, а освен за проблемите “, добави Фандъкова.

„ Не се пазарувам, нито разпределям постове, а диря поддръжка за плановете и за развиването на града “, сподели Фандъкова, която изясни, че е разговаряла с водачите на Демократична България, Вътрешна македонска революционна организация и Спаси София. На въпрос за изказванията, че някой различен ръководи София Фандъкова съобщи: „ Очевидно госпожа Манолова си мисли, че работата на кмета е да тича непрекъснато в кабинета на премиера. Не, не е по този начин. Заставаш с лицето и подписа си и носиш отговорност за решенията, под които си поставил подписа си “. „ София не може да се купи.

В София избори не могат да се завоюват с платен избор. Няма по какъв начин да се изясни разлика от съвсем 40 000 гласа с 300 гласа в една секция. Спомням си едни избори през 2013 година, когато по подправен сигнал на госпожа Манолова се задействаха прокурори и прокуратура. Видяхме, че това беше подправен сигнал, който обаче повлия на изборния резултат. Жалко е, че нищо ново не могат да измислят тайните сценаристи на госпожа Манолова. Нека сигналите, които се твърди, че имат, бъдат предадени в прокуратурата “, сподели претендентът за кмет във връзка изказванията за пазаруване на гласове. „ Г-жа Манолова към този момент е подготвена да оглави митинг и против самата себе си, единствено и единствено да получи повече гласове в неделя “, разяснява Фандъкова във връзка вчерашната поддръжка на Манолова за митингите против избора на основен прокурор. „ Не е почтено към хората, които от месеци са на улицата, да се излиза с позиция два дни преди изборите, в които си претендент. Това е цялостно двуличие и аз съм уверена, че хората ще го схванат.

Това не е поддръжка за митинга, това е потребление на митинга “, изясни кандидат- кметът. Фандъкова отговори на въпроси за ограниченията за по-голям надзор върху строителните компании и възстановяване на качеството на въздуха: „ Чистотата на въздуха е най-тежкият проблем и най-трудно решимият, тъй като няма една мярка и една институция, която да може да го реши сама с магическа пръчка. Затова са заложените ограничения - строителството на метрото, подмяната на градския превоз с рейсове на ток и природен газ, подмяната на печките на дърва и въглища и инкриминиране на горенето на боклуци “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР