"Тези избори са важни и за този момент, докъде национализмът

...
"Тези избори са важни и за този момент, докъде национализмът
Коментари Харесай

Анализатори: Голяма част от националистите са си все още в ЕНП

"Тези избори са значими и за този миг, до каква степен национализмът и популизмът имат съображение да участват в европейския развой. За Ирландия страховете се оказаха по-големи, в сравнение с е действителността. В Холандия завоюва "Партията на труда ", това дава огромен късмет на Тимерманс. "

Така разяснява в предизбороното студио на "Канал 3 " Димитър Гърдев, специалист по интернационалните връзки.

"Може би инцидентно изтекоха резултатите от тази страна, където водят социалистите ", изясни Николай Облаков, създател на дясна платформа „ Консерваторъ ".

Той сподели още, че огромна част от националистите са си към момента в ЕНП, след изборите ще забележим.

"Те няма да получат това, което все още беше заявявано, само че казионните партии започнаха да приказват на техния език, без значение дали ще са втори или трети, смяна в този парламент ще има ", сподели Гърдев.

По отношение на Русия и заканите от хибридна война, Облаков уточни, че параметрите на хибридната война са високо повишени, и това се прави за налагане на цензура, и за лобиране в огромни корпорации, като Facebook да вземем за пример.

"Русия е сложена като чучело, само че те се пробват да намерят свои съдружници в Европа. В Австрия, това което се случи, се оказа, че подобен човек не съществува, само че това бързо взе своята жертвата, а то е държавното управление на Австрия ", изясни интернационалният специалист.

И двамата анализатори считат, че партията на Найджъл Фарадж ще завоюва изборите във Англия

Заявката на Борис Джонсън за мястото на Тереза Мей е доста мощна и той има максимален късмет, предвижда Гърдев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР