Тези избори са по сценарий, който обаче трябва да бъде

...
Тези избори са по сценарий, който обаче трябва да бъде
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Задкулисието ни подготвя венецуелски сценарий

Тези избори са по сюжет, който обаче би трябвало да бъде нарушен. Моето завръщане в политиката през днешния ден е, с цел да нарушим сюжета, който се приготвя и за тези евроизбори, и за това, което ще пристигна след тях. Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният ръководител на Народно събрание, дипломат на България в редица страни и претендент за евродепутат от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

"Сценарият го написа задкулисие. В момента това задкулисие прави всичко допустимо да върне на власт Българска социалистическа партия. При това в най-лошата ѝ съдружна композиция - с Движение за права и свободи. Фактите приказват, че колкото пъти Българска социалистическа партия в годините на Прехода е идвала на власт, толкоз пъти е ставало зле за България. Страната е била довеждана до ръба на злополука, а в интервала '95-'97 година до национална злополука, сравнима с това, което се случва през днешния ден във Венецуела. На нас ни се приготвя венецуелски сюжет, в случай че госпожа Нинова и компания завоюват тези избори. Тогава биха поискали предварителни парламентарни избори и на вълната да се върнат още веднъж на власт.

Трябваше да си задам въпроса коя политическа партия може да спре Българска социалистическа партия и да скапе този социалистически сюжет и отговорът ми го дадоха значително и социолозите, които споделят, че тази мощ е ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Никоя друга партия, без значение по какъв начин се дефинира, не може да свърши тази работа. От 30 година съм афиширан като съперник на Българска социалистическа партия и бе разумно моето място в листа, която има максимален късмет да се скапе сюжета на Българска социалистическа партия ", разяснява Александър Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР