Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга,

...
Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга,
Коментари Харесай

Атанас Бобоков за списъка: Имената и сумите съм ги взел от книгата „Най-богатите българи”

Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга, която се споделя „ Най-богатите българи” и в действителност съм си водел бележки. Това сподели Атанас Бобоков пред съда, осведоми БГНЕС.

Той приказва за това, че се демонстрира гърба на фотографията, която е конфискувана при обиск в дома му. Бобков сподели, че е написал собственоръчнo тези имена, сумите ги е взел от книгата и в действителност си е водел бележки.
Красимир Стойчев за листата с милиони: Предполагам, че е холдинг за отбрана на българските ползи в Европейски Съюз Само Атанас Бобоков може да изясни смисълът на този лист, съобщи предприемачът
Вчера от прокуратурата оповестиха, че поради високия публичен и медиен интерес и след позволение на наблюдаващите прокурори разгласяват част от конфискувано материално доказателство по досъдебно произвеждане. В хода на осъществените дейности по следствие в жилището на обвинения А.Б. беше открита и конфискувана цветна фотография, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които подхождат на имената на обществено известни персони в обществото.
Прокуратурата пусна лист с имена и суми, конфискуван от вкъщи на обвинен за боклука Информацията ще бъде тествана и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани
Срещу всяко от имената са изписани парични суми в разнообразни размери. В хода на следствието информацията ще бъде тествана и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на очевидци, споделиха от държавното обвиняване.

Днес спецсъдът гледа ограниченията на шестима от обвинените за аферата с боклука. По-рано през днешния ден прокуратурата изиска задържане под стража за Красимир Живков, Габриел Савов, Атанас Бобоков и Николай Миховски, и искане за “Домашен арест” по отношение на Васил Богданов и Айгюн Еминов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР