Тези хора са позор не за българския народ, а за

...
Тези хора са позор не за българския народ, а за
Коментари Харесай

Костадин Костадинов след сблъсъка в НС: Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род

Тези хора са срам не за българския народ, а за човешкия жанр. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание, простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов.

„ Не сме си разрешавали от парламентарната естрада да насочваме персонални обиди. Никога. Това създание, единствено желая да кажа, Манол Пейков, това създание, както другото, оттук нататък, ние ще ги смъкваме незабавно от трибуната. Тези хора би трябвало да лежат по пандизите за национално изменничество. Поредната позорна сцена от държанието на една позорна партия - Политическа партия. Партия на позора и измяната, партия на посолството, на простащината. Няма да поносим повече тази нецензурност. Когато на трибуната излизат хора, които не четат политически заявления, а приказват простотии, това няма да бъде търпяно. Те са срам не за българския жанр, а за човешкия жанр ", сподели още Костадинов.

" Тези нагли видове, хванати са на шаблон, не престават да настояват, че пазиме Русия. Американски сътрудници, американски шпиони, предатели! Тези непознати сътрудници биват канени по малките екрани и изясняват по какъв начин ще вършат държавно управление. Ако тези предатели си мислят, че ще създадат държавен прелом, тъй като това, което се пробват да създадат, е прелом, ние ще създадем контрапреврат. Така се прави. Те са опасност за националната сигурност ", съобщи Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР