Тези хора бяха командировани във вторник пред Съдебната палата, за

...
Тези хора бяха командировани във вторник пред Съдебната палата, за
Коментари Харесай

Държавата на фейка съвсем изтрещя

Тези хора бяха " командировани " във вторник пред Съдебната палата, с цел да бъдат показвани по " Канал 3 " и две национални малките екрани като " лица " на митинга против избора на новия основен прокурор, проведен от " Правосъдие за всеки "

© НАДЕЖДА ЧИПЕВА Сюжетите, които срасналите се управляващи разиграха с дезинформационните си бухалки единствено в границите на няколко дни, стреснаха даже и по-хладнокръвната аудитория, обръгнала на всевъзможен тип политически скечове, предопределени за малките екрани. Като се стартира от офанзивата против столичния кандидат-кмет на " Демократична България " с недостигана до момента подлост, мине се през шпионската подигравка с акцията против " Русофили " и се стигне до двойната приложимост на докарани с рейсове " батки " в изпадналата в нервност акция за новия основен прокурор Иван Гешев, наред с излезлия от надзор сюжет с готвен от критиците му прелом против Борисов. А сме още на старта на предизборната акция за локалната власт.

Насложиха се в действителност два огромни залога - бодил в петата на ръководещите е и неразбираемият излаз от вота в София, и опцията президентът Радев да не подпише указа за Гешев, влезнал към този момент в ролята на основен прокурор по метод, който прави още по-проблемна процедурата с кандидатурата му. Форматите на акцията за нейната поддръжка стават все по-уродливи и към този момент фашизоидни - във вторник, за когато беше разгласен от дълго време митингът против избора на новия основен прокурор, проведен от гражданската самодейност " Правосъдие за всеки ", част от докараните с рейсове направиха смехотворен контрапротест пред президентството, а друга част бяха командировани в същинския, с цел да бъдат " интервюирани " от " Канал 3 " и две национални малките екрани като негови " лица ". Чие публично мнение и с каква тежест целят тези старания не е доста ясно, само че дружно със съшитата с бели конци " шпионска спекулация " биха могли да вдигнат още рейтинга на Румен Радев.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Изглежда, и резултатите от изследванията за София за вътрешна приложимост евентуално са такива, че сянката от втория тур на президентските избори през 2017 година е почнала да ги преследва, дружно със случилото се при сходни условия в Истанбул и даже в Путинова Москва, където мощните претенденти на опозицията изобщо не бяха позволени до присъединяване. Ясно е, че борбата ще се води за гласовете на така наречен градска десница, които на втория тур биха могли да наклонят везните. Но единствено цялостно изтрещяване би довело някого до концепцията, че таман обругаваните като " соросоиди " и подиграваните като " умните и красивите " могат да бъдат пропагандирани с фалшив от най-ниско качество, като изброените нагоре акции, в които властта си партнира със структури със особено предопределение, наричани все по-често нежурналистика и немедии.

Броенето на границите, които се минават, и дъната, до които се стига, обаче също не прави работа. Защото още по-фейк е илюзията, че като минат изборите, обстановката ще се " възстановява ". Е, няма. Ситуацията от много време е качествено друга и в нея понятия като възпитание, достолепие, правила, права, в това число и нормалност, нямат никаква стойност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР