Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака,

...
Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака,
Коментари Харесай

13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е легендарен, само че това е единствено част от истините за тях, които би трябвало да знаете.
Ако вие сте представители на някоя от тези две зодии, значи бързо ще откриете доста истини за себе си, даже и да не сте ги осъзнавали до момента.
1. Действат с рогата напред, даже и против най-близките си . Няма значение дали са в „ съревнование “ с най-големия си зложелател или с най-близкия си човек, те постоянно са подготвени до дъно да се инатят и да желаят да стане тяхното.
2. В любовта желаят или всичко или нищо! Овните и Телците желаят цялото внимание единствено за себе си, не разделят с никого и никога няма да разрешат сътрудникът до тях да кривне от правия път...
3.... само че това не значи, че те не биха го създали . Изневярата за тези две зодии не е по никакъв начин непозната. Умеят да нараняват и да си доставят наслаждение по едно и също време. Единствено Телците имат скрупули и най-после си признават всичко, до момента в който при Овните такова нещо няма.
4. Приятелите са им значими, само че в никакъв случай по-важни от егото . Телците са изключително тези, които не държат толкоз на дългогодишните си другарства. Докато Овните внимават повече с компанията си, само че в случай че някой ги настъпи по егото, не се знае какви дейности могат да подхващат.
5. Честта им е всичко! И двете зодии имат стоманени правила, които не всеки път са верни за всички, само че постоянно ги извършват строго. Никой не може да ги накара да работят, в случай че не го усещат със сърцето си.
Цялата истина за ОВЕН и ТЕЛЕЦ намерете в iWoman.bg!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР