Тези думи не са благодаря“ и моля“, както ни учеха

...
Тези думи не са благодаря“ и моля“, както ни учеха
Коментари Харесай

Двете магически думи, които променят живота ни до неузнаваемост

Тези думи не са „ благодаря “ и „ апелирам “, както ни учеха в детството. Тези думи са „ задоволително “ и „ заслужен “.

Започнете с „ задоволително “ .

Защо ние страдаме в живота? Винаги ни липсва нещо. Нямаме достатъчно пари, нямаме задоволително обич, задоволително внимание, задоволително самочувствие и така нататък

Какво би се получило, в случай че вместо да зацикляме върху неналичието – да стартираме да мислим за излишък? В края на краищата Вселената, Бог или живота ни дават това, за което мислим най-вече денем!

Опитайте се да си кажете: „ Аз имам достатъчно любов! “ Какво чувствате, когато казвате това? Най-вероятно насладата стартира да се повишава и вие щастливо казвате още нещо: „ Имам задоволително пари! “

Имам задоволително здраве! Имам достатъчно щастие! Имам задоволително наслада! Можете да играете с тези изрази както си желаете.

Имам задоволително свободно място на пътя (за шофьори)! Имам достатъчно красота, с цел да бъда убеден! Имам задоволително креативна сила! Имам задоволително самоконтрол и убеденост в своята изключителност!

Играйте с тези думи, както си желаете!  Бъдете деца и чувствайте, че в действителност имате всичко в остатък.

 жена iStock

След като се сетите за нещо – просто не забравяйте думата и я прилагайте съгласно обстановката. Измислете с тази дума прекрасно твърдение и го повтаряйте или окачете да виси на видно място.

Недостиг  – това не е за вас! Имате всичко в остатък!

Тази концепция е от книгата на Доналд Уолш – „ Разговори с Бога “, в която се разисква концепцията за илюзорната природа на нашия свят и за такива  илюзии като дефицит .

Така стигаме до втората дума – „ заслужен “. По същия метод сеа се повтаря: Аз съм заслужен за обич! Аз съм заслужен за пари! Аз съм заслужен за наслаждение, деликатност и обич! Аз съм заслужен за обичания и обичащ ме човек! Аз заслужавам всичко най-хубаво в живота!

 сняг зима жена iStock

Повтаряйте, до момента в който повярвате в това - и по-късно започват чудесата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР