Тези дни в Сиатъл отвори врати първият робомагазин на Amazon,

...
Тези дни в Сиатъл отвори врати първият робомагазин на Amazon,
Коментари Харесай

Пред роботизирания магазин на Amazon се събра огромна опашка

Тези дни в Сиатъл отвори порти първият робомагазин на Amazon, разгласен като магазин без касиери и опашки. На входа потребителят единствено демонстрира своя смарт телефон, на който е стартирано приложението на Amazon, а по-късно просто взима от щандовете нужните артикули и излиза. Компютърна система с компютърно зрение и машинно образование пресмята сумата, която би трябвало да бъде заплатена.



Роботизираният магазин провокира доста огромен интерес от страна на локалните поданици, които желаят да пробват новата технология. В крана сметка пред магазините „без опашки“ се събра голяма опашка.



Купувачите влязоха в ролята на тестващи и осигуриха нараснало натоварване на системата. Проведеното проучване сподели, че робомагазинът  Amazon Go работи без забележки. Специалисти, публицисти и елементарните консуматори се пробваха и пробват да излъжат системата, най-често като вземат някакъв артикул и го заменят с различен. Засега не е записана нито една неточност в работата на компютърната система.



Опашката се изви към цялата постройка, където се намира автоматизираният магазин, а нощес дори стана още по-голяма. Но всички посетили новия магазин на Amazon споделят, че в самия магазин в действителност няма никакви опашки, а обслужването става безкасово и напълно елементарно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР