Тези дни супермоделът Карли Клос обяви годежа си с Джошуа

...
Тези дни супермоделът Карли Клос обяви годежа си с Джошуа
Коментари Харесай

Меган и Кейт – най-известните етърви?

Тези дни супермоделът Карли Клос разгласи годежа си с Джошуа Кушнер, показвайки в Instagram огромния си диамантен пръстен. 

Джошуа е по-малък брат на Джаред Кушнер - брачен партньор на Иванка Тръмп и шурей на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа Dnes.bg. 

 
Малко по-късно Иванка Тръмп реши да поздрави щастливата двойка в своя профил в Instagram с думите: " Карли, толкоз съм щастлива за теб и Джош! Чувствам се благословена, че ще ми бъдеш като сестра. С неспокойствие чакам десетилетия щастливи мемоари, които ще сътворяваме дружно като семейство! "
 
Освен, че 25-годишната Карли ще става етърва на Иванка Тръмп, измежду звездите има и доста други известни етърви (жени на двама братя).
 
Най-популярните и одумвани етърви в света са кралските особи Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (на фотографията горе). Двете красиви и стройни дами са съпруги на английските принцове Уилям и Хари.
 
Може би най-известните са Камерън Диас и Никол Ричи, които са съпруги на близнаците-музиканти Бенджи и Джоел Мадън, а също така са в действителност положителни приятелки и даже се приказва, че Никол е срещнала Камерън с брата на мъжа си Джоел - Бенджи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР