Тези дни социалните мрежи се радват на по-голяма популярност от

...
Тези дни социалните мрежи се радват на по-голяма популярност от
Коментари Харесай

Андреа като абитуриентка преди 14 г. - slava.bg

Тези дни обществените мрежи се радват на по-голяма известност от всеки път, което е изцяло разбираемо. Потребителите им впрягат цялата досетливост и креативност, на която са способни, създавайки едно в действителност забавно място, въпреки и чисто виртуално. Крайният резултат е, че развличайки се, човек незабелязано убива времето и до момента в който се осъзнае е трансформирал минутите в часове.

В момента тези платформи за шерване от ден на ден приближават известните имена към техните фенове. Много от известните персони както по света, по този начин и у нас, под една или друга форма реализират контакт с феновете си, най-често отговаряйки на техни въпроси или приемайки отправени им провокации.

Така да вземем за пример, неотдавна Андреа употребява опцията "Ask me a question " в Инстаграм и разреши на почитателите си да проведат самобитно изявление с нея. В него русокоската първо задоволи любознанието на хората, разкривайки какви книги чете.

Оказва се, че измежду обичаните романи на изпълнителката е безконечната класика от 1605 година "Дон Кихот ", написана от испанския публицист Мигел де Сервантес, чието цялостно заглавие в действителност е "Знаменитият идалго Дон Кихот де ла Манча ". Попфолк певицата даже показа един от обичаните си цитати от творбата, гласящ:

"Когато самият живот наподобява вманиачен, кой знае къде е лудостта? Може би прекомерно практично е лудостта. Да се ​​предадат фантазиите - това може да е полуда. Твърде доста разум може да бъде полуда - и полуда от всички: да забележим живота по този начин, както е, а не както би трябвало! "

След това ѝ бе насочен въпросът "Коя е общата присъща линия сред твоето 20-годишно "Аз " и в този момент? ", на което тя отговори:

"Същата луда к*чка! И към момента русокоска ", гласят думите ѝ, към които 33-годишната Андреа приложи фотография от съответния интервал, показваща подготовката ѝ за конкурс. Интересен факт е, че от всички момичета-участнички на подиума, обули маратонки, тя е единствената, която носи обувки на висок ток.

По-късно бе провокирана да качи фотография от абитуриентския си бал, което тя с наслада стори. Обзета от носталгия по отминалите дни, Теодора Андреева, както е същинското ѝ име, написа към изображението от специфичната вечер, показващо по какъв начин се забавлява с две свои съученички, "Липсва ми моето учебно заведение " и прибави хаштаг "бал2006 ", предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР