Тези дни социалната мрежа Facebook буквално пламна от новината, че

...
Тези дни социалната мрежа Facebook буквално пламна от новината, че
Коментари Харесай

Семейство от Сандански нарисува български трибагреник върху оградата си

Тези дни обществената мрежа Фейсбук безусловно пламна от новината, че Хеопсовата пирамида в Гиза, последното от античните 7 чудеса на света, е била издълбана с надпис " 2019 ЛОКО ". Привърженици на поругаването поддържаха фотографията, заливайки се от онлайн смях, до момента в който други шумно възроптаха против гаврата с едно от чудесата на света.
За сметка на това, къща в Сандански се популяризира, откакто се появиха фотоси на цялата и ограда, боядисана в цветовете на български трикольор. Оградата на къщата, която се намира на ул. " Стефан Стамболов ", в слънчевия град, е боядисана в бяло зелено и алено, както и вратата до нея. Култовият номер 27 на вратата на дома, озарява целия квартал, а фотографията за броени минути събра стотици лайкове в обществената мрежа.
За Югозапада е обикновено от къщите да се вее български трикольор. Много домове в Благоевград гордо го развяват, като знак на патриотизма и свободата. Все отново очевидно има и положителни образци за персонално творчество върху здания и стени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР