Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии.

...
Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии.
Коментари Харесай

Слави: Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог

" Тези дни се пробвах да виждам излъчвания на националните малките екрани. И какво видях? От Нова разбрах, че траките са почитатели на Истанбулската спогодба, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах... тъй като не устоях ", разяснява в своята Фейсбук страница Слави Трифонов.
" Действието се развиваше на необитаем плаж, а неизвестно за какво откъм гърба в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво запознат съм телевизия?
По това време по bTV имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше показан като млад съумял предприемач, а в действителност се оказа, че е задържан в Банско при акция против разпространяването на опиати. Същият съумял предприемач е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така съгласно bTV наподобяват съумелите български предприемачи.
После отново се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше почнал сериалът “Пътят на достойнството ”. Сериалът е на Халваджиян. Да ви кажа - спрямо Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини ", отбелязва Слави.

Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог " Тази вечер пък на мястото на „ Шоуто на Слави “ bTV пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог ", споделя още в своята обява Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР