Тези дни отбелязвахме Деня на бирата и понеже иде сезонът

...
Тези дни отбелязвахме Деня на бирата и понеже иде сезонът
Коментари Харесай

Бирата има само 4 съставки, но никога захар, царевица, Е-та - slava.bg

Тези дни отбелязвахме Деня на бирата и тъй като иде сезонът на пивото, което обичаме да гълтаме навън, а това към този момент ни е и разрешено, трябват си някои лайфхакове за обезпечено наслаждение. Четем етикетите на храните, само че рядко го вършим с обичаната напитка. А това, повярвайте ни, е не по-малко значимо.

Причината, естествено, е химизацията, на която се подлага нещо просто и по тази причина гениално, каквато е истинската бира. Тя има тъкмо 4 съставки. Сред тях обаче не попадат царевица, захар, Е-та, даже маскирани под комплицирани имена - колкото по-сложни, толкоз по-нежелателно е да ги пиете.

Ако обичате себе си, не вземайте каквото ви попадне, не се нахвърляйте да изкупувате огромни количества от промоциите на питие, които към този момент потеглиха. Избирайте, откакто сте прочели, а посещавайте и профилираните магазини и питейни заведения за обичаната напитка, каквито към този момент се отвориха най-малко в София и някои по-големи градове. Там ще намерите същинско наслаждение, а не в допълнение събаряне на имунитета и боричкане с химия.

Иначе за всички са ясни няколко неща: при милионите литри питие, които България създава, страната ни би трябвало да е засята най-вече с хмел "от Тимок до Черно море ", а не е. Даже декоративния по пътя от Самоков до Боровец поизчезна. И ние влязохме в орбитата на 4-те мегакомпании, които са си поделили целия пазар в Европа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР