Тези дни очакваме да се скъса и първата опаковка на

...
Тези дни очакваме да се скъса и първата опаковка на
Коментари Харесай

Тайните за лесна забивка

Тези дни чакаме да се скъса и първата опаковка на зимния Durex, с цел да открием сезона. Лятото е оня миг от годината, в който преследваш дами, пиеш бира и се радваш на хубавото време, което подготвя към всевъзможни нелепости. Българският мъж става полово деен в топлите дни, когато чашите са запотени, а мезето е топло и най-често идва със сирене във всички форми – топено, пушено, синьо и други Знаем, че и ти искаш да се протъркаш в буйните извивки на почтените девойки и след това да ги разклатиш като пътнически трен на БДЖ, да злоупотребяваш като таксиджия с напомпан уред и други най-различни тактики. За страдание има нещо, което се обърква постоянно в такива моменти и това те нервира. Ще те изненадаме, само че и дамите имат потребност от едно крепко люлеене, с цел да разкарат проблемите от главата и да не се занимават със сополанкото вкъщи. Единствената разлика сред половете е, че желаеме нещата по друг метод. Кифлата може да желае да си начетка егото, а ти искаш да окажеш помощ на дребния да се облажи от цялата обстановка. Има доста способи и тактики за вербална победа, която ще завърши с телесна намеса, само че преди този момент ще би трябвало да се постараеш, тъй като нищо не идва безплатно, без да броим проститутката, която получаваш за рождения ден от другари.

1. Бъди себе си
Това няма да се изтърка в никакъв случай и може да сме го казвали, само че ще го повторим още веднъж. Едно от най-важните прерогативи е да спреш да играеш кино лентата, в който си се вкарал. Не си Барни, не си Мууди и даже чичо Чарли и има единствено един човек, който тя не познава – теб! Не си мисли, че кифлите не гледат всички мъжки сериали, с цел да се научат да вършат най-модерните хватки за заключване на краката. Не се възползвай от холивудските филми, тъй като техните способи са годни в една изкуствена действителност, която няма почва у нас! Тествано е и не работи!

2. Не се сдухвай
М-да, не можеш да имаш последния модел на S-класата и даже не си съумял да се сдобиеш с последния iPhone, само че това не е главното. Радвай се на това, което имаш, тъй като Merc-ът няма да прави секс, нито iPhone-ът, в случай че не е на осцилация. Гордей се с това, което правиш, без значение какво е. Дори и боклукчията получава дозата почит за това, че пипа нещата, които ти си изхвърлил с два пръста. Покажи, че си убеден и сигурен в това, което правиш, с цел да разкриеш капацитета си за връзка, до която няма да се стигне, тъй като знаем заветната цел. Не си и помисляй за сдухване, тъй като по този начин я издигаш на фундамент, което не е оферта!

3. Изглеждай добре
Ок, правилно, е, че постоянно изглеждаме като новороденото на австралопитека, само че това не значи, че ще успеем да заковем нещо по-различно от порно клипче, в което актрисата ще е грозна. Жените вършат секс с очите си (горните). Те би трябвало да видят, че си прекарал известно време пред огледалото в притискане на огромната пъпка на носа или си прекарал повече време под душа, с цел да излъскаш всяко косъмче от тялото си, Йети такова! Облечи това, което ще е в твоя изгода, в случай че имаш любовен тласкач, постави нещо, което да го прикрива, а в случай че си необятен, колкото окачалка използвай по-различни облекла. Има доста хватки за избиране на верните облекла, само че най-често избери тематичните дрешки. Слагай сако, в случай че ще я водиш на ресторант и потърси положителната остаряла футболна тениска, когато ще отивате на мач, само че нищо по-различно!

4. Бъди убеден
Половината от кифлите ще те преценяват по външния тип и ще схванат, че ще умреш от ръкоблудство, а другата ще потвърдят изказванието, когато им заговориш с неустойчив и спекан глас. Какво ти става, бе? Не можеш да се огъваш пред жена! Действай самоуверено и постоянно прави проекта с няколко стъпки напред. Трябва да знаеш къде отивате и да си измисли цяла стратегия, тъй като по този начин взимаш контрола в свои ръце. Жените имат задоволително време да обиколят всеки бар, само че са пропуснали и по-различните места, на които ще ги водиш. Накарай я да се почувства специфична и на следващия ден сутринта ще ти пали свещи, ‘щото си специфичен и по-различен от нейния туземец!

5. Дефект = резултат
Не можеш да направиш стероидното тяло и даже не си съумял да си избелиш зъбите, с цел да ги заслепяваш! Казахме, че липсват и материалните чудеса, с които да спечелиш сребролюбката и това значи ли, че ще си умреш самичък? Категорично и твърдо „ нЬе! “. Всеки чака оня миг, в който ще отиде, с цел да избере заблудената овца от бара, само че това става все по-голям идеал. Този миг съществува при всеки сътрудник, който разполага с висулка в гащите и наличие на втория етаж. Ще станеш вечен, когато спре да ти пука какво мислят останалите за теб и просто се забавляваш. Тоталният непукизъм ще докара до внимание, тъй като по този начин работят естествените закони, а и кифлите не обичат, когато не им обръщаш внимание, щото его, нали, какво да го правиш!

Извод:
Запомни от нас, че курвълъкът е до време, а пиенето е до гроб. Ако избереш второто ще успееш да намериш и първото, наздраве!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР