Тези дни нямам усещането, че сме европейци… Пропагандните замервания не

...
Тези дни нямам усещането, че сме европейци… Пропагандните замервания не
Коментари Харесай

МРЕЖАТА ВРИ! Тагарев, престижът ви може да се урони с поведение! Вижте какви ги е вършил Емин

Тези дни нямам чувството, че сме европейци… Пропагандните замервания не ми дават това чувство, толкоз доста евроатлантизъм / „ евроатлантизъм “ със руски фасон – събитие, с което се сблъсках тези дни най-вече в най-имащото се на думи за евроатлантическо ДБ_ПП пространството.
Тъй като тези дни чета доста мнения по случая „ Пирогов “ и Мустафа Емин и съвсем всички хора, а те са доста, които разясняват в поддръжка на Емин, употребяват като мотив да са на негова страна изказвания, че 68-годишната мед. сестра била русофилка и антиваксърка… и отсам вършат извода, че в действителност това било хибридна офанзива против Тагарев, се сетих да погледна и профилите – персоналния и като страница, на Мустафа Емин, употребявайки и търсачка и филтри.
За всички това – в текста и многото скрийншотове, подвърждаващи написаното, по-долу!
I.Обвиненията към Неда Диманова, поради които не трябвало да имаме вяра на нея, а на Емин!
Преди два дни разгледах и профила на Неда Диманова – не видях нито един пост, обвързван с войната в Украйна, с Ковид или с имунизациите.
Всичко, което открих, обвързвано с Русия, е отпреди 2020 г и съм го събрала в два колажа по-долу.
* Твърденията на бранителите на Емин се основават на:
1. Некоректно изказване, идващо от неточно заглавие в „ Телеграф “, в което се твърди, че Неда Диманова се била лекувала от Ковид с молебствия.
Това не е правилно, в самата обява написа, че тя е била 40 дни в реанимацията поради доста тежък Ковид. В реанимацията не лекуват с молебствия!
Единствено е отказала интубация, предпочела молитвите.
Но тя е здравно лице.
Като мед. сестра в незабавната приемна за възрастни е била на първа линия в битката против Ковид.
Като здравно лице не може да не е знаела, че % на смъртност след Ковид интубация е доста висок – над 50%, достигаща и до 90% смъртност.
Разбираемо е сред толко високия % смъртност след Ковид интубация и молитвите да избере молитвите, поради и че тя е мощно религиозна православна християнка.
Да откаже човек Ковид интубация не го прави антиваксър!
Противниците ѝ не демонстрират нито едно доказателство, че е антиваксър!
За образец давам три от многото изказвания: в тази ситуация образците са на доктор, на човек с тапия на доктор, на гл. редактор на медия.
2. Размахват нейна фотография от Червения площад в Москва, която е от януари 2013 г, т. е. отпреди Майдана в Киев.
3. Размахват нейна фотография с Явор Дачков по време, когато пеят в църковния хор в Патриаршеската черква. Това я било правила приятелка/фенка на Дачков, а той е путинист и не го крие.
4. Била е в женския манастир в Дивеево, в Нижни Новгород, манастирът е издигнат в края на 18 в.
5. Била дива русофилка!
II. Но… Тези им причини олекват напълно от видяното в профилите на Мустафа Емин!
1. Той е 100% антиваксър!
Направила съм два колажа с негови изявления сред 2016 (първите му постове във Facebook са от 2016) и 2017 година След 2017 стартира дейната му активност като политик от „ Да, България “ и евентуално това го възпира!
2. Като политик от „ Да, България “ за Ковид тематиката се е лимитирал единствено с два споделени Facebook поста:
– на Радан Кънев, който при започване на пандемията зове за редица облекчения за бизнеса,
– на Александър Кьосев, който при започване на пандемията зове да има ограничавания и за медиите, които да не основават суматоха, обвързвана с Ковид!
3. Учудващо като политик от „ Да, България “ съвсем няма постове за Русия и Украйна, те са общо към 5:
– два споделени поста от Демократична България и Мануела Малеева,
– едно изявление с Марио Гаврилов, в което твърди, че Доган дължи пояснение за негово писмо отпреди 5 г до съветския културно-информационен център,
– два поста от началото на войната с персонално негови си мнения,
в единия от които написа най-общо: „ Не на войната в Украйна, Сирия и Палестина и на всички места другаде. “,
в другия – по какъв начин в Съединени американски щати забранили съветския нефт, а в Европейски Съюз не, само че не трябвало да се взимат прибързани решения.
4. Нито един негов пост срещу Путин, учудващо за политик от „ Да, България “.
5. Нито един пост с ясна поддръжка за Украйна!
6. Не видях негови Facebook постове, от които да се вижда интерес към региона на сигурността и защитата.
Във Facebook страницата на Мустафа Емин има единствено политика – и поставете там за политика са същите като в персоналния му профил.

Накрая:
Престижът на министерството, което оглавява господин Тагарев, и чийто консултант е въпросният Емин, може да бъде накърнен единствено и само от държание / дейности на самия министър, не и от негови подчинени, изключително пък в случай че са му партийно натрапени калинки – те и да се провинят, в случай че министърът работи съответно, няма да е налице накърнен авторитет на министерството.
И не, господин Тагарев, една болница – посредством собствен чиновник и/или управлението ѝ, няма по какъв начин да урони престижа на министерството, което оглавявате, както твърдите в едно не изключително мъдро писмо до здравния министър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР