Тези дни имаше много работа за троловете на мафията в

...
Тези дни имаше много работа за троловете на мафията в
Коментари Харесай

Разкритията за руските шпиони уплашиха родната полит-мафия и тя насъска тролове и медии

Тези дни имаше доста работа за троловете на мафията в България. Те бяха задействани сед новите разкрития, че съветски сътрудници на тайните служби са шетали из Европа, включително и в България. Разбра се също, че част от тях са забъркани в опита за ликвидиране на трима българки жители. По модела на офанзивата против Скрипал и щерка му Юлия във Англия с отровното вещество „ Новичок “.
Шпионските войни са от древността. Те не стопират даже когато няма горещи или студена война. Всяка една от тайните служби пази ползите на своята страна, а доста постоянно на ръководещите сега. В тези противоборства средствата не се сортират, от време на време жертви са цели страни и народи.

Последните разкрития на френският вестник „ Льо Монд “ (изданието се популяризира в 120 страни, излиза от 1944 година, в него работят над 170 журналисти) демонстрират, че сътрудници на ГРУ (Главно разследващо ръководство на Генерален щаб на Руската армия) са употребявали Френските Алпи като базов лагер за интервенции в цяла Европа. Става дума за 15 чиновници, профилирани в убийствата и подривна активност. Те са употребявали градове наоколо до границата с Швейцария в интервала 2014-2018 година

Срещу съветските сътрудници е били подхванати съответни ограничения от специфичните елементи на Франция, Швейцария и Англия. Повод за акцията е била офанзивата в Солсбъри през март 2018 година Тогава с нервно-паралитичното вещество Новичок бяха отровени някогашният съветски шпионин Сергей Скрипал и щерка му Юлия.

Агентите, които са отсядали в Евиан, Анмас и Шамони, както и в по-малки обитаеми места в департамента Горна Савоя, са работили на територията на Англия, България, Крим, Молдова и Черна гора. „ Льо Монд “ разкрива също, че в България няколко от въпросните съветски шпиони, са били забъркани в опита за ликвидиране на трима българи, сред които предприемачът Емелиян Гебрев.

Новите разкрития единствено допълват досегашните, които по безапелационен метод потвърдиха, че сътрудници на ГРУ са били в България, както и че имат пръст в отравянето на Гебрев, сина му и негов чиновник.

Стана ясно също, че има българска връзка в цялата тази шпионска галимация, защото е доста евентуално българи да са поръчали „ мократа интервенция “ против Гебрев, който е част от оръжения бизнес и произвеждане. Зад всичко това стоят ползите на избран кръг, който има апетити към избрани производства и експорт на военна продукция.

Прокуратурата ни насилствено признава обстоятелствата, само че пък и до момента няма никакъв резултат от следствието, което се води.

В случая обаче става дума за друго: по какъв начин се възпалиха средите към кръга #Кой по последните разкрития и по какъв начин мобилизираните тролове се впуснаха в гневно оплюване на всички източници на информация, както и против жертвите. Най-тъжното и мръснишкото е, че трансформират нападките в гнусна агитация. Опитват се да играят на русофилската струнка на доста българи, като показват разкритията, като клюки против Русия. Пълни идиоти, които за пари са подготвени да обругаят всеки, който споделя истината по тематики, които не се харесват на политико-мафиотски кръгове. „ Не пипайте Русия с мръсните си ръчички! Тя ни даде свободата! “, „ Мръсни американски мекерета лаят против Велика Русия! Смърт за родоотстъпниците! “, „ Който предава Русия, предава България… “ и други от този вид. Примитивна агитация за примитивни хора.

Първо: Става дума за съветски служби, за режима на Путин и имперските упоритости на този режим. Руските жители нямат нищо общо с тези шпионски схеми и предоставените им " мокри поръчки ", те са жертва на същата тази политика.

Второ: Доказателствата са толкоз безапелационни, че към този момент в самата Русия не ги опровергават, а се задоволяват с дежурното: " Клевети против Русия ".

Трето: Освободителката ни Русия, се ожени по сметка с поробителя ни Турция и към този момент въртят политика, търговия и военни интервенции за милиарди. Такива са им ползите. Често се пострадали от техните покупко-продажби и проекти. Проектът Южен поток в нио един миг не е бил замислян в полза на българските жители. Интересът е бил на компании и компании, свързани с политико-мафиотските кръгове. Путин, а след него и министър председателят Медведев, ясно обявиха, че по Южен поток някой в България дължи над 600 млн евро. Тези пари не са отишли за заплати и пенсии, нито за лечебни заведения и детски градини. Присвоени са и се знае от кого. Прокуратурата обаче мълчи. Троловете и пеевските медии също мълчат по въпроса.

Подобно е обстановката и с Турски поток. Зависимостите от ръководещата върхушка в Русия не са от изгода на българските жители. С Русия е необходим другарски, само че на първо място професионален и двустранно преференциален разговор.

Някога имаше свежи вицове за българо-съветската дружба. Един от тях е изключително подобаващ по тематиката. Българин и руснак си купуват щафета колбас. Като излезли от магазина, руснакът споделил: „ Хайде да си поделим колбаса по приятелски “. „ Ааа, не, по-добре по равно… “ - не се съгласил българинът.

Уважават те, когато се държиш почтено и отстояваш ползите на своите жители и страна. Това нашите управници по този начин и не проумяха. Но и по какъв начин да проумеят, като са в комбина с притежателя на кафяво-жълтите медии и платените токсични тролове.

Руските служби, наследници на руските Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и ГРУ, правят своята работа, както те я схващат. Целите им са отбрана на избрани ползи, което постоянно значи накърняване на нечии други ползи. Методите и способите на деяние на съветските служби са известни. Който се интересува, знае защо става дума. В случая с “българската диря “ техни представители са работили смело и брутално против български жители, против българската страна и нация. Само че този път схемата им лъсна и всеки ден се появяват нови и нови обстоятелства и документи, които потвърждават това.

Според някои продажни крадци на милиони и милиарди обаче, би трябвало да си изуваме гащите пред обособени кръгове в Русия и тове те назовават " уважението към Русия ". Не, това е слугинаж и изменничество в интерес на непозната страна. Разберете: съветските мафиоти, пък били някои от тях и близки на Кремъл, нямат нищо общо в руснаците, които заслужават нашето почитание и благодарност. Нищо общо! Така както мазните кафяво-жълти медии и присъдружните им тролове, заедно с техните мафиотски босове нямат нищо общо с българските жители и общество. Това са проведени незаконни групи, които се пробват да въздействат с отровни изказвания на хората в обществените мрежи и интернет медии. Толкова е явно, колкото и непоносимо. Драмата е в това, че вместо да ги проверява и съди, нашата прокуратура им играе по свирката.

Фрог нюз

П.П. И тъй като наглеците не стопират да пискат: няма доказателства, това са клюки, целящи да очернят съветските служби и Русия, ще им дадем нещо за размисъл. Твърдеше се - самият президент Путин го сподели, - че единият от участници в опита за ликвидиране на Сергей Скрипал, за който е потвърдено, че е обитавал в България - Анатолий Чепига, нямал нищо общо с разследващите служби. Когато се появиха задоволително доказателства Кремъл призна, че Чепига май въпреки всичко е имал нещо общо с ГРУ, само че бил дребна риба, а не офицер. След което публицисти, а не прокурори и проверяващи, откриха фотоси от сватбата на дъщерята на военачалник Андрей Аверянов, шеф на отдела за външни интервенции на ГРУ, на които се вижда Анатолий Чепига, който е част от най-близкия кръг на генерала. (Виж фотографията горе)

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР