Тези дни ГЕРБ в Монтана роди вица на седмицата, като

...
Тези дни ГЕРБ в Монтана роди вица на седмицата, като
Коментари Харесай

Блъфове и безразборно харчене: как властта в България си купува време

Тези дни ГЕРБ в Монтана роди вица на седмицата, като на страницата си във Facebook качи фотография на суперфутуристично пътно оборудване (каквито вероятно могат да се видят в Съединени американски щати или в Китай), с голям брой преплитащи се на разнообразни равнища разклонения във всички направления, озаглавена " НОВИЯТ ПЪТЕН ВЪЗЕЛ КРАЙ МЕЗДРА!!!!!! ". Фалшификацията стремително доби голяма известност и провокира стотици подигравателни мнения и колажи на тематика " забележимите резултати " от ръководството на ГЕРБ.

Властта се клати

Дейците на партията в Монтана споделиха, че ставало дума за неволна неточност, само че на мен по-скоро ми наподобява, че просто са се престарали в желанието си да се подмажат и да подражават на началника си в хвалбите и хиперболите. Докато инспектира с джипката си пътни градежи из страната, министър председателят не стопира да приказва за тях по този начин, като че ли не става дума за рутинно обвързване на всяка власт и за обществени (най-вече европейски) вложения, а за някакъв всеизвестен героизъм в спокойно време, финансиран от ръководещите с техни персонални средства.

Раздуването на небивалици, несъмнено, е непрекъсната характерност на това ръководство, която в последно време се ускори за опълчване на митингите и удържане на властта. Освен че е много комично, това въпреки всичко е ненапълно безобидно на фона на по-сложни и завоалирани пропагандни блъфове и неистини като: " време е за рестарт ", план за нова конституция, Велико национално заседание, " мафията ми желае оставката " и прочие... С две думи: властта се клати и всевъзможни средства за подпирането ѝ явно са разрешени.

За всекиго по нещо
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР