Тези дни Благоевград буквално е в епицентъра на спортни събития.

...
Тези дни Благоевград буквално е в епицентъра на спортни събития.
Коментари Харесай

Благоевград стана център на бейзбола

Тези дни Благоевград безусловно е в епицентъра на спортни събития. Днес в града стартира Европейското състезание по бейзбол , което събра десетки поданици и посетители на града в парк " Бачиново ".
Спортната демонстрация беше открита публично от Иво Николов, зам.-кмет в общината и от президентът на Българската федерация по бейзбол Ясен Неделчев. В града пристигнаха участници от доста страни, измежду които Гърция, Израел, Сърбия, Ирландия и Русия.
На игрището в парк " Бачиново " участваха и представителите от Министерството на младежта и спорта, както и от Американското посолство. Първият мач е сред тимовете на България и Русия, а цялото състезание продължава до събота, 6 юли.
Успоредно с това в Благоевград дойдоха и повече от 500 деца за шампионат по плуване. Официалното му разкриване е този петък от 17:00 часа.
То ще се организира на плувен басейн " Пирин ", а участниците са родени през 2007 и 2008 година.
Това е следващото отборно съревнование, от подобен сан, което се организира в града. През март тази година, в държавното персонално отборно състезание за деца от висок сан взеха присъединяване над 660 участници от страната и чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР