„Тези действия на БСП са изцяло с цел омаскаряване на

...
„Тези действия на БСП са изцяло с цел омаскаряване на
Коментари Харесай

Александър Ненков по стъпките на Добрев – с оправдания за роднинските назначения. Жена му напуска „Булгартрансгаз”

„ Тези дейности на Българска социалистическа партия са напълно за омаскаряване на ГЕРБ”. Това разгласи в Народното събрание депутатът от ръководещата партия Александър Ненков във връзка вчерашните разкрития за това, че брачната половинка му работи в „ Булгартрансгаз”, където началник й е кумът им, който пък бил деятел на ГЕРБ. Побърза да се оправдае и да си избави кожата:

„ Видяхте какво стана с Делян Добрев и очевидно няма да се спрат. Говорих с моята брачна половинка и тя още преди този момент бе взела решение да не разреши фамилията ни да е цел. Още през днешния ден ще напусне своята работа, макар че е висококвалифициран експерт и очевидно ще падне в багра единствено, тъй като е моя брачна половинка и ще би трябвало да остане без работа, макар качествата си.

Това ще тежи на съвестта на хората, които ни атакуват. Моето образование и чест изисква да създадем това.

Но очаквам да се види какво ще направи брачният партньор на госпожа Нинова и всички родственици да Българска социалистическа партия да се види с какво се занимават и какво работят. Да покажат какъв е техния морал.

Виждате, че техните хора, които даже са разследвани от прокуратурата за пазаруване на гласове, Българска социалистическа партия не отдръпва доверието си от тях.

Съпругата ми, която е експерт и потвърдил се експерт, в този момент пада в жертва, единствено тъй като е моя брачна половинка.

Нека се види в Българска социалистическа партия какъв брой са тези хора, къде са роднините им и цели кланове, които си предават властта”, съобщи Ненков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР