Тези действително ни вземат за малоумни - министърът, който проспа

...
Тези действително ни вземат за малоумни - министърът, който проспа
Коментари Харесай

Илиян Василев: Проспал насилие върху защитени територии министър се бори с Дискавъри

Тези фактически ни вземат за малоумни - министърът, който проспа принуждение върху предпазени територии в планини и брега на море, се бори ”храбро ” с Дискавъри, които направиха реклама на българската природа? Тези гадни западняци хем популяризират, хем ядат жаби!?
Ей, унищожиха страната!?
Майтапът е че никой не знае дали не са уловили тази жаба отвън предпазената територия. Джендърите настъпват, а аз си мисля, че същинския ни проблем е това, че макар всички съсипващи България безобразия на властта, демократичната общественост не ражда други възможности и " водачите " на създават решения..

Има някакво оживление, само че с тази скорост на осъзнаване на отговорността " костенурките ще се шмугнат в храстите ". Не разбирате ли, че след тоталния колапс на страната - разградения двор за съветски сътрудници.

Призивите цялата демократична общественост да припознае претенденти на Демократична България няма да произведат доста. Трябва развой на съучастничество, на съпричастие и при ВСИЧКИ случаи излизане на процеса отвън договарянето на управленията на тези партии.

Но в случай че не одобряват оферти вид за единодушие " от долу " - би трябвало да приемем обстоятелството, че в дясно има " кръжоци " по политически ползи, доста " водачи " които се кичат с трофеи на " водачи " и би трябвало да ги оставим на пристрастеността им да се самомаргинализират.
А има толкоз доста работа.

Илиян Василев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР