"ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ". Това

...
"ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ". Това
Коментари Харесай

Тези да ги няма, разбрал съм се с главния

"ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ съдебна експертиза С ГЛАВНИЯ ". Това са думи на Борисов при започване на септември в среща на 17-я етаж в централата на ГЕРБ. На срещата участват Цветанов, Паунов, Менда Стоянова, Младен Маринов - основният секретар на Министерство на вътрешните работи и още трима души.

Под "главния " Борисов има поради основния прокурор Цацаров, а под "тези ", лист от хора - публицисти, представители на гражданското общество и водачи на цивилен сдружения. Целта е до януари 2018 година тези хора да бъдат обезвредени. Смачкани, уволнявани, компрометирани, омаскарени, даже физически "ударени ". Срещу тях да бъдат формирани каузи, формирани инспекции и подложени на всевъзможен институционален напън. И освен. Гласът на тези хора би трябвало да бъде заглъхнал и бруталните репресии в обществените мрежи през последните месеци демонстрират и потвърждават осъществяването на заповедта на Борисов.

Още тогава от гражданско съдружие "БОЕЦ " предупредихме нашите членове и сътрудници от други сдружения. Не можем да разкрием своят източник, само че разполагане с доказателства, че до края на годината репресиите и натиска против неуместните за властта хора ще ескалират. Тотално потъпкване на свободата на словото и директна, показна експанзия против непримиримите е демонстрирана от страна на ръководещата ни мафия и това ще ескалира. Страх тресе кочината и в страха си да не изгубят властта, която им обезпечава безотговорност и продължение на схемите зажизточванежна милиарди, дебелите са способни на всичко. Освен "БОЕЦ ", в листата са публицистите от уеб страницата "Биволъ ", професор Велислав Минеков, журналистът Люба Кулезич, Манол Глишев, юрист Николай Хаджигенов и други

За нас това значи, че сме на прав път, че дебелите ги боли от дейностите ни и ударите против нас единствено ни окуражават още повече. И ще водим борбата си против ръководещата ни мафия и прислужниците до дъно. Обречени сме да победим.

Източник: Георги Георгиев, Фейсбук
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР