Тези актьори не се славят с хубавата си осанка, а

...
Тези актьори не се славят с хубавата си осанка, а
Коментари Харесай

Тези актьори не се славят с красотата си, но са любимци на всички

Тези артисти не се славят с хубавата си външност, а с актьорските си умения. Мнозина даже ги считат за грозни, само че те са любимци в киното.

Хю Лори - Всички се влюбиха в доктор Хаус, несъмнено. Наистина феновете първо се влюбиха в лекаря, а едвам по-късно – в самия Хю. И това е доста необичайно. Защото с такава осанка, в случай че играеш и малко нападателен социопат, надали би трябвало да си любим. Но очевидно минус и минус даде плюс. Защото до момента в който Лори играеше комедийни функции, на никого не му хрумна да го счита за сладостен.
 БГНЕС
Бенедикт Къмбърбач - Чували ли сте шегата за това по какъв начин Къмбърбач бил комплициран с парче сирене? Не става дума единствено за играта на думи с семейството му. Известният с ролята си на Шерлок Холмс артист ненапълно припомня на млечния артикул. Или има погледа на мъртъв вълк. Но това е без значение, тъй като съгласно почитателите му той просто е талантлив артист.
 ФНФ
Ейдриън Броуди - Слабо лице, прекомерно дълъг нос и очи, цялостни със тъга. Да, въпросът е може би тъкмо в този взор на куче от породата басет. Броуди постоянно наподобява толкоз трагичен, че е невероятно да не го обичаш.
 Gulliver/Getty Images
Дани Трехо - Почти всеки воин на Tрехо е елементарен мексиканец с просветеност на табуретка. И все пак мнозина го считат за ужасно готин – татуировки, мощни мотоциклети, мачете – това е всичко. Може би чарът му е в това, че основава чувството, че е подобен и в действителността.
 Gulliver/Getty Images
Мики Рурк - Някога дърветата бяха по-високи, сладоледът беше по-вкусен, а Мики Рурк беше толкоз хубав, че не можеше човек да смъкна очи от него. Оттогава всичко се промени фрапантно. Но се радваме, че към момента има неща, които не се трансформират: харизмата на Рурк, да вземем за пример. Какво значение има смяната във външния тип – Мики отново е хубав.
 Gulliver/Getty Images
Жерар Депардийо - Мосю Депардийо и в младостта си не можеше да се похвали с прелъстителен външен тип, само че с възрастта изцяло се трансформира в подигравка на себе си. Е, това, както наподобява не пречи на известността му. Защото преди беше просто сладостен, а в този момент – сладостен и занимателен.
 Gulliver/Getty Images
Кристофър Уокън - А Крис Уокън, наподобява не се трансформира доста – той като че ли си е роден подобен. Във всеки случай си спомняме времената, когато той беше много прелъстителен – само че единствено с тъмни очила и със затворена уста. Защото тези белезникави очи и усмивка на акула ни ужасяваха още в детската градина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР